Personlig karriererådgivning

Er du nyuddannet og i tvivl om, hvad du kan og vil? Synes du, at dit CV og din ansøgning trænger til nogle friske øjne? Eller sidder du i dit første job og er i tvivl om, hvad forventninger er til dig og om du gør det godt nok?

Mand peger og kvinde kigger forundret

Vi hjælper dig gerne med en god start som nyuddannet på arbejdsmarkedet

Det kan du få hjælp til

Her kan du se, hvad IDAs karriererådgivere kan hjælp dig:

Kompetenceafklaring

Få hjælp til at finde ud af, hvad du kan og vil. Så bliver din jobsøgning både sjovere og nemmere. Før du tager kontakt til os, kan du med fordel udfylde kompetenceprofilen. Med kompetenceprofilen kan du reflektere over, hvilke kompetencer du har erfaret fra dit studie, dine jobs og fritidsinteresser:

CV

Du kan selvfølgelig få personlig feedback på dit CV. Inden du når så langt, kan du med fordel læse vores artikel om, hvordan du skriver et skarpt CV og bruge CV-assistenten, der er et digitalt værktøj:

Ansøgning

Som nyuddannet kan det være udfordrende at skrive en ansøgning og ikke mindst en uopfordret ansøgning, der får dig videre til jobsamtalen. Vi læser meget gerne din ansøgning igennem, men kig gerne på de her to artikler inden:

Jobsamtale

Er du på vej til jobsamtale? Find vores bedste råd i artiklen her og giv os et ring. Så øger du chancerne for, at det er dig, der får jobbet:

Er du i tvivl?

Som nyuddannet kan man være i tvivl eller usikker om ens nyerhvervede position. Det er helt normalt. Derfor vil vi gerne tage en snak med dig om, hvorledes man du håndterer dine tvivl som ny på arbejdsmarkedet. Hertil har vi skrevet en artikel om emnet.

Få feedback på CV

Husk at skrive:

  1. Hvad du vil tale med os om
  2. Hvad du gerne vil have ud af samtalen
  3. Vedhæft evt. jobopslag, CV og/eller ansøgning
  4. Hvornår du kan kontaktes (2-3 dage med 2-3 tidsintervaller af 2 timers varighed, fx 26/6 kl. 12-14 og 27/6 kl. 9-12)

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få feedback på CV og ansøgning

For at få feedback på CV og ansøgning: opret en henvendelse og få personlig feedback.

Ring til os

Du kan fange os på 33 18 48 48. Vi kan fx sparre med dig, hvis du kan brug for hjælp til din kompetenceafklaring, til at finde ud af, hvad du har lyst til, hvis du er i tvivl om, hvad forventningerne er til dig som nyuddannet og meget andet.