Overenskomstforhandlingerne på det offentlige område er nu afsluttet. På siden her kan du finde information om IDAs forlig, afstemninger og mere generelle OK21-fakta.

Forlig

Læs forlig på det statslige område

AC og CFU har indgået forlig med Skatteministeriet. Vi har samlet en oversigt over alle forlig og tilhørende bilag. Her kan du også læse om den videre proces.

Læs mere

Forlig

Læs forlig på det regionale område

Lønforbedringer på 5,02 over de næste 3 år, seniorbonus og pensionsforhøjelse samt etablering af en kompetencefond er med i den nye aftale for IDAs 1.600 regionalt ansatte.

Læs mere

Forlig

Læs forlig på det kommunale område

Lønforbedringer på 5,02 over de næste 3 år, pensionsforhøjelse samt etablering af en kompetencefond er med i den nye aftale for IDAs 4.000 regionalt ansatte.

Læs mere

Sådan søger du penge fra de offentlige kompetencefonde

Ansatte i stat, regioner og kommuner har mulighed for at søge penge til både på diplom- og masteruddannelser og kortere kurser.

Læs mere her

Forhandlinger

IDA udveksler krav med arbejdsgivere

IDA har gennem Akademikernes Centralorganisation udveklset krav til de kommende overenskomstforhandlinger med de offentlige arbejdsgivere. Helt centralt står sikring af reallønnen.

Se krav

Overblik

Forhandlingsfællesskaber OK21

IDA står sammen med en række andre organisationer ved de offentlige overenskomstforhandlinger 2021. Læs mere om forhandlingsfællesskaberne i OK21 her.

Læs mere

Overblik

Se alle sider om OK21

Her kan du få et overblik over alle IDAs sider, der handler om OK21.

Se alle sider

Ordbog

IDAs OK21-ordbog

Er du i tvivl om, hvad forhandlingsfællesskabet er? Eller går du i stå, når du støder på forkortelserne AC, CFU og FHO? Frygt ej, vi har samlet det hele til dig i en ordbog.

Slå op