Personlig udvikling - Det gode arbejdsliv

Her kan du læse mere om oplægsholderne på sporet Personlig udvikling - Det gode arbejdsliv til Efteruddannelsesmessen.

Ebbe Lavendt

Ebbe Lavendt

Autoriseret sundheds- og erhvervspsykolog, Center for Positiv Psykologi

Introduktion til robusthed - Lær at trives og præstere på trods af pres

Info om oplæg:
Nogle klarer sig bedre end andre, når de er under pres. Forskning viser, at det kan læres. Det drejer sig både om dine kompetencer, gode forhold til andre og støttende omgivelser. Oplægget giver dig indblik i forskningen i robusthed samt konkrete tips og tricks til at forbedre din modstandskraft.

Bio:
Ebbe Lavendt, autoriseret sundheds- og erhvervspsykolog, Center for Positiv Psykologi. Ebbe er den første dansker, der har opnået titel af Master of Applied Positive Psychology. Han har over 20 års erfaring fra konsulentbranchen, hvor han har løst opgaver for private og offentlige organisationer. Derudover har han gennem flere år uddannet IDAs karriererådgivere i bl.a. positiv psykologi.
Læs mere om Center for Positiv Psykologi

Den næste måneds tid ligger filerne her, hvorfra de kan downloades.

Hvad er Efteruddannelsesmessen?

Formålet med Efteruddannelsesmessen er at hjælpe dig som IDA medlem med at få afklaret dine muligheder for efteruddannelse. Rigtig mange medlemmer ved ikke, hvad de skal svare, når de bliver spurgt om, hvad er deres karriereplaner er og hvad de skal arbejde med i fremtiden.

Til Efteruddannelsesmessen hjælper vi dig med at blive klogere på disse spørgsmål. 

Henrik Helweg

Henrik Helweg

Konsulent, Mannaz

Hvordan finder du balance og overskud i en travl hverdag

Info om oplæg:
I en hverdag som ofte foregår i et højt tempo og hvor udvikling og forandring indtræffer hurtigere end vi kan følge med, bliver det vigtigere at kunne håndtere sig selv og sine indre tilstande. Lange to do lister som afløses af hasteopgaver og korte deadlines sætter sine spor i form af manglende overblik og en oplevelse af pres. Med afsæt i en neurovidenskabelig forståelse vil du blive introduceret til noget af den nyeste forskning og til hvordan, du kan anvende teknikker kendt fra meditation og mindfulness til at opnå større balance og trivsel i en travl hverdag.

Bio:
Henrik Helweg, konsulenthuset Mannaz. Henrik er en erfaren konsulent og formidler. Han har gennem de sidste 18 år arbejdet med en lang række af danske og internationale virksomheder. Han har en psykologisk baggrund og har i mange år anvendt mentaltræning og neurovidenskab som grundlag for at udvikle mennesker i virksomheder og organisationer.

Læs mere om Mannaz

Lars Rothschild Henriksen

Lars Rothschild Henriksen

Direktør i GTDnordic

Getting Things Done® (GTD) - til ledelse og Lego

Info om oplæg:
Getting Things Done® (GTD) er en metodik, som hjælper dig med at blive mere produktiv, mindre stresset og generelt gør dig i stand til at være tilstede med det, du foretager dig - uanset om det er, når du sidder i et vigtigt møde eller når du er sammen med familien. Hør mere om hvad GTD, hvorfor flere og flere har brug for det og hvordan man kommer i gang.

Bio:
Lars Rothschild Henriksen, Direktør i GTDnordic
Læs mere om GTDnordic

Download præsentationen her