Personlig udvikling - Kommunikation

Her kan du læse mere om oplægsholderne på sporet Personlig udvikling - Kommunikation til Efteruddannelsesmessen.

Vibeke Krogsgaard

Vibeke Krogsgaard

Operasanger og direktør for Voxlab


Brug din stemme effektivt og overbevisende - og styrk din formidling, performance og gennemslagskraft.

Info om oplæg:
Din stemme er en stor del af din identitet og personlighed - ved du, om din stemme påvirker din kommunikation positivt eller negativt?

Alt mundtlig kommunikation indebærer brugen af stemmen. Den kan styrke din gennemslagskraft, præsentationer og mundtlige formidling, og din karriere - eller den kan spænde ben for dig.

Oplev stemmens fantastiske tekniske verden, og hvordan du kan blive bedre til at bruge stemmen professionelt.

Bio:
kommunikationsvirksomheden Voxlab i år 2000.Vibeke er uddannet operasanger med diplom i performance fra Syddansk Musikkonservatorium, og debuterede i 1996 som opera solist. Hendes viden om stemme, gennemslagskraft og performance, gavner mange mennesker og virksomheder, og hun er en meget benyttet underviser, blandt andet hos Danfoss, Linak og Rambøll.
Læs mere om Voxlab

Se præsentationen her

Hvad er Efteruddannelsesmessen?

Formålet med Efteruddannelsesmessen er at hjælpe dig som IDA medlem med at få afklaret dine muligheder for efteruddannelse. Rigtig mange medlemmer ved ikke, hvad de skal svare, når de bliver spurgt om, hvad er deres karriereplaner er og hvad de skal arbejde med i fremtiden.

Til Efteruddannelsesmessen hjælper vi dig med at blive klogere på disse spørgsmål. 

Karen Bendix Terp

Karen Bendix Terp

Seniorrådgiver, Rhetorica

3 veje til overbevisende kommunikation

Info om oplæg: 
Om at sætte modtageren i centrum, brænde igennem som kommunikatør samt argumentere klart og overbevisende.

Det kan være svært at gå på kompromis med sin faglighed og fatte sig i korthed, når det hele synes relevant og vigtigt. Karen fortæller om, hvordan det hjælper at skære budskabet til, så det bliver klart og relevant for dine modtagere.

Kommunikation er mere end budskaber og argumenter. Dit kropssprog og din stemmeføring er også afgørende for, at du lykkes med din kommunikation. Vi fortæller om den gode performance, der understøtter dine budskaber og fremkalder den rette stemning.

Hvad er et argument? Hvordan skruer man det gode argument sammen? Hvilke former for argumentation virker overbevisende på modtagerne og i hvilke situationer? Og hvordan gennemskuer man andres argumentation?

Bio:
Karen underviser og rådgiver i adfærdsændrende kommunikation. Bl.a. indenfor ledelseskommunikation, forandringskommunikation, storytelling og præsentationsteknik m.v.

Download præsentationen her

Jesper Oehlenschläger

Jesper Oehlenschläger

Grafisk facilitator hos GRAVISI

Tegn dig til forståelse - tænk og tegn med tusch!

Info om oplæg:
Vi har tegnet i over 60.000 år – og med god grund! Tegninger har været med til at skabe fælles forståelse, retning og engagement fra de første huletegninger til landkort, plantegninger, trafikskilte og til nutidens procesvisualiseringer. Kombiner det med, at vi opfatter tegninger og visualiseringer meget hurtigere end ”ren tekst” og at nyere forskning viser, at læring øges, hvis det kombineres med visualiseringer.
Tegninger hjælper os til at udforske, udfordre og udfolde nye tanker og idéer - noget, som både Albert Einstein, Charles Darwin og Sigmund Freud benyttede sig af i udviklingen af deres teorier.

Bio:
Jesper Oehlenschläger
Få mere info om Jesper på Gravisi.dk