Projektledelse

Her kan du læse mere om oplægsholderne på sporet Projektledelse til Efteruddannelsesmessen.

Thomas Rønholt

Thomas Rønholt

Client Director, Mannaz

Bliv en succesfuld og attraktiv projektleder – få indblik i projektlederuddannelsen

Info om oplæg:
Projekter og projektledelse er noget de fleste højtuddannede vil være dybt involveret i løbet af deres karriere. Derfor er det en god idé at blive opkvalificeret på den væsentligste praksis, teori og ikke mindst praktisk anvendelse af værktøjer, så du er godt klædt på til fremtidens udfordringer. PL1, PL2, PL3 og PL4 er hver især 3-dags kurser, der kan tages enkeltvis eller som en samlet pakke. På kurserne indøver vi, med basis i deltagernes egne udgangspunkter og erfaringer, hvordan du griber dit projekt eller din projektdeltagelse an mest hensigtsmæssigt. Thomas vil gennemgå indholdet af de 4 kurser, hvem der især kan drage fordel af modulerne og hvilket udbytte du og din organisation kan forvente at få.

Bio:
Thomas Rønholt Civilingeniør (byg), MSc er Client Director hos Mannaz og medlem af IDA. Thomas har 15 års international erfaring fra den rådgivende ingeniørbranche og har de seneste 6 år arbejdet som selvstændig konsulent og Client Director med fokus på strategieksekvering igennem projektledelse og de værdiskabende processer for projektbaserede organisationer. Thomas er erfaren facilitator på såvel PL1-PL4 som på skræddersyede projektledelsesforløb.

Læs mere om Mannaz

Download præsentationen her

Hvad er Efteruddannelsesmessen?

Formålet med Efteruddannelsesmessen er at hjælpe dig som IDA medlem med at få afklaret dine muligheder for efteruddannelse. Rigtig mange medlemmer ved ikke, hvad de skal svare, når de bliver spurgt om, hvad er deres karriereplaner er og hvad de skal arbejde med i fremtiden.

Til Efteruddannelsesmessen hjælper vi dig med at blive klogere på disse spørgsmål. 

Jan Pries-Heje

Jan Pries-Heje

Professor, Roskilde Universitet

Kan du mestre agile projekter?

Info om oplæg:
Det agile breder sig. En ny undersøgelse viser at 2/3 af alle projekter kører helt eller delvist agilt, på tværs af alle størrelser projekter, og alle brancher. Agil handler om at være parat til forandring, hurtigt og hele tiden. Den mest udbredte metode på projektniveau hedder Scrum. Den mest udbredte metode på organisationsniveau hedder SAFe.

Bio:
Jan Pries-Heje, Professor, Roskilde Universitet. Har forsket i det agile i 20 år og skrevet talrige artikler. Undreviser i agil projektledelse.
Læs mere om Roskilde Universitet

Jonas Högstrand

Jonas Högstrand

Seniorkonsulent og Agile Coach, Metier Scandinavia A/S

Scaled Agile Framework (SAFe®) – hvad, hvorfor og til hvem?

Info om oplæg: 
Få et kort og præcist indblik i SAFe®-rammeværket, hvordan det fungerer, og hvordan det relaterer til andre agile metoder og projektledelse i det hele taget.

Mange etablerede virksomheder oplever et stigende pres for at forny sig og omstille sig til at arbejde mere agilt, hvis de vil bevare deres plads i et konkurrencepræget marked.

Mange virksomheder arbejder allerede med agile metoder som Scrum, Kanban eller XP – men kun i deres teams, som tilmed ofte har opbygget deres helt egen arbejdsmetode og kultur. Ofte opstår der problemer, når disse agile teams skal begynde at arbejde sammen på tværs af virksomhedens udviklingsprojekter.

Så hvordan kan vi skalere den agile tilgang til hele organisationen? Det giver Jonas Högstrand fra Metier sit bud på med udgangspunkt i Scaled Agile Framework.

Bio:
Jonas har mere end 16 års praktisk erfaring som projektleder, konsulent og rådgiver i private og offentlige virksomheder i Denmark, Sverige, England og Tyskland.

De seneste år har han fokuseret på agile metoder til projekt- og porteføljestyring og arbejdet med agil coaching og implementering af Metiers IT-systemer, der understøtter det agile arbejde på tværs af virksomheden. Jonas er akkrediteret underviser i SAFe®, PRINCE2® og PRINCE2 Agile®. Derudover er han certificeret P3M3® Assessor og har været reviewer på den officielle PRINCE2 Agile®-manual.

Læs mere om Metier Scandinavia A/S

Download præsentationen her