Projektledelse

Her kan du læse mere om oplægsholderne på sporet Projektledelse til Efteruddannelsesmessen.

Allan Krüger-Jensen

Allan Krüger-Jensen

Certificeringsleder, IPMA-certificeringen i Danmark, Dansk Projektledelse

IPMA Certificering og certificeringsmuligheder

Info om oplæg: 
Den internationale IPMA-certificering tilbydes på 4 niveauer. Allan Krüger-Jensen, certificeringsleder i Danmark, vil i sit indlæg kort nævne forskellen mellem de enkelte niveauer. IPMA certificering er mere end at man skal bestå en skriftlig eksamen. Afhængig af certificeringsniveauet, vil de to assessorer, som følger kandidaten igennem certificeringsforløbet tage flere værktøjer i brug for at teste kandidatens kompetencer. Assessorerne indhenter f.eks. udtalelser fra kandidatens netværk. Udover at kandidaten får papir på egne udviste kompetencer, får kandidaten en personlig feedback, som kan anvendes i kandidatens fremtidige kompetenceudvikling.

Bio:
Siden Allan selv blev certificeret på IPMA niveau B i 1998, har Allan været involveret i IPMA-certificeringen globalt og i Danmark. Allan har arbejdet med projektledelse i mere end 30 år og har bl.a. været leder af projekter vedr. Produktudvikling, Robotteknologi, Organisationsudvikling og Systemudvikling)

Download præsentationen her

Hvad er Efteruddannelsesmessen?

Formålet med Efteruddannelsesmessen er at hjælpe dig som IDA medlem med at få afklaret dine muligheder for efteruddannelse. Rigtig mange medlemmer ved ikke, hvad de skal svare, når de bliver spurgt om, hvad er deres karriereplaner er og hvad de skal arbejde med i fremtiden.

Til Efteruddannelsesmessen hjælper vi dig med at blive klogere på disse spørgsmål. 

Ole Kjeldal Jensen

Ole Kjeldal Jensen

ph.d., stiftende partner & business designer, Ampersand Associates

GV Design Sprint & Design Thinking – få udvidet din kreative værktøjskasse som projektleder

Info om oplæg:
Som projektleder er der konstant nye krav du skal opfylde: Du skal bidrage til større agilitet,
sikre lynhurtig afklaring af løsninger, samt sikre at projektet løser det rigtige problem.
I oplægget diskuterer vi hvordan værktøjer fra Design Thinking og GV Design Sprint, imødekommer de udfordringer.

Bio:
Ole Kjeldal Jensen er Ph.d. i Design Thinking & Disruptive Innovation fra DTU og Stanford University. Ole har i mere end 12 år arbejdet med og rådgivet virksomheder inden for ledelse, innovation, og design. Derudover har Ole en omfattende erfaring inden for forretningsudvikling, iværksætteri og undervisning, samt er stifter af og business designer for Ampersand Associates, der udvikler læring og læringsteknologi.
Læs mere om Ampersand Associates

Dowload præsentationen her