Tid til et kompetencetjek?

Her kan du læse mere om Jeanette Svendsens indlæg om, hvorfor det er vigtigt for dig at fokusere på din markedsværdi.

Jeanette Svendsen

Jeanette Svendsen

Karriererådgiver, Ingeniørforeningen IDA

Tid til kompetenceudvikling? - Øg din markedsværdi

Info om oplæg:
IDAs karrierekonsulenter oplever ofte, at mange medlemmer ”glemmer” at stoppe op i en travl hverdag og tage temperaturen på deres egen markedsværdi og undersøge om deres kompetencer stadig er efterspurgte. Hvornår har du sidste tjekket hvad din markedsværdi er, om du besidder de rette kompetencer og om du er attraktiv og efterspurgt på arbejdsmarkedet?

Det handler om at have de rigtige kompetencer – det vil sige efterspurgte og fremtidssikrede kompetencer. Det er i dine kompetencer, du skal finde trygheden, jobsikkerheden og friheden til selv af vælge. Ikke i jobbet eller i den virksomhed, du er ansat i. Husk derfor at holde dine kompetencer ved lige. Når du efteruddanner dig, vedligeholder du dine kompetencer og øger din markedsværdi på arbejdsmarkedet!

På dette indlæg får du karriererådgiverens gode råd til, hvordan du gennemfører et karriere- og kompetencetjek, hvordan du øger din markedsværdi og hvordan du omgår de typiske faldgruber og forhindringer for at få efteruddannelse – hør mere om:

  • Udarbejdelse af kompetenceprofil og -afklaring
  • Hvordan måler og vurderer du din markedsværdi? Udarbejdelse af kompetencegabsanalyse
  • Hvad kan du selv gøre for at holde dig markedsklar og bevare/øge din markedsværdi?
  • Hvordan lægger du en plan for din karriere og din udvikling?

Bio:
Jeanette Svendsen er karriererådgiver i Ingeniørforeningen IDA. Hun har mere end 10 års erfaring inden for karriererådgivning og jobsøgning. Hun holder individuelle karrieresamtaler med alt fra specialister til topchefer. Derudover er hun en meget benyttet underviser på IDAs karrierekurser.

Download præsentation her

Hvad er Efteruddannelsesmessen?

Formålet med Efteruddannelsesmessen er at hjælpe dig som IDA medlem med at få afklaret dine muligheder for efteruddannelse. Rigtig mange medlemmer ved ikke, hvad de skal svare, når de bliver spurgt om, hvad er deres karriereplaner er og hvad de skal arbejde med i fremtiden.

Til Efteruddannelsesmessen hjælper vi dig med at blive klogere på disse spørgsmål.