IDA organiserer IT-professionelle og tilbyder ekspertise i de udfordringer, du som IT-professionel møder i dit arbejdsliv. Du er velkommen i IDA som udvikler, systemadministrator, supporter, selvstændig, underviser eller med en anden funktion.

Nyhedsbrev

Technorama

I nyhedsbrevet Technorama får du hver anden uge et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.

Tilmeld nyhedsbrev

Professionel udvikling

Deltag i netværk om systemarkitektur og machine learning

Netværksgrupperne er fortrolige og består af max. 15 andre, som matcher dig ud fra din uddannelse, faglige profil og virksomhed. I har fagligheden til fælles fra start, og kan straks hente inspiration, dele viden og indsigter med hinanden

Læs mere

Dyrk din interesse i fællesskab med andre

IDA er for dig, der gerne vil være en del af et fagligt netværk med indflydelse og med mere end 125.000 medlemmer. Hvad enten du er IT-professionel, ingeniør eller naturvidenskabeligt uddannet - specialist, leder eller selvstændig. Vi tilbyder ekspertise i de udfordringer, du møder i dit arbejdsliv på tværs af brancher.

  • Unikke, faglige netværk
  • Kurser & arrangementer
  • Juridisk rådgivning – også for dig som selvstændig
  • IDA Innovate, Co-creation & meet-ups
  • Danmarks nok billigste forsikringer og andre kontante rabatter

Læs mere om, hvad vi som fagforening kan tilbyde vores medlemmer indenfor IT-branchen