Fordele

Som medlem af IDA har du adgang til en lang række fordele. Du kan fx deltage i gratis kurser og arrangementer. Derudover får du adgang til en række kontante fordele. Du kan fx spare penge på forsikringer og andre ydelser gennem dit medlemskab

Der er masser af fordele at hente som medlem af IDA, hvad end du interesserer dig for at lære nye ting eller gerne vil spare penge med vores mange kontante fordele.

Spar op til 30% på dine forsikringer

Med vores attraktive forsikringstilbud kan du spare op til 30 % på dine nuværende forsikringer. Med IDA Forsikring har du mulighed for at forsikre alt fra dine værdifulde ejendele til din familie, og vores rådgivere hjælper dig selvfølgelig gerne med at sammensætte et tilbud, som matcher dine behov.

Læs mere om alle fordelene ved IDA Forsikring

Masser af kontante fordele

Med dit IDA-medlemskab får du adgang til en lang række kontante fordele. På den måde er dit kontingent hurtigt tjent hjem igen. Du kan blandt andet spare penge på bæredygtig el, datasikringen eller din næste sommerferie.

Se alle de kontante fordele som IDA-medlem her

Meld dig ind i et netværk

Som medlem af IDA kan du blive medlem af et af vores 40 faglige netværk. Som medlem får du bl.a. invitationer til spændende events, konferencer, workshops og virksomhedsbesøg inden for lige præcis de områder der interesserer dig. Vi har en række netværk målrettet dig som arbejder med IT.

Find alle vores faglige netværk her

Vælg mellem 3.000 arrangementer

Hvert år afholder IDAs netværk næsten 2.000 forskellige arrangementer. Du kan altid finde et arrangement der er relevant for dig, hvad end du interesserer dig for karriereudvikling eller kryptovalutaer.

Se alle IDAs arrangementer her

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev