Karriereudvikling

Vil du gøre noget godt for din karriere? Se vores brede vifte af kurser og karrieresamtaler, der stiller skarpt på din karriere uanset om du er studerende, nyuddannet, ledig eller i arbejde.

Hvad får jeg ud af IDAs karriereudvikling? 

IDAs kurser, workshops og morgenmøder stiller skarpt på din karriere. Vi tilbyder en lang række tilbud, der hjælper din karriere uanset hvor du er i den. Dyk ned i vores mange tilbud ovenfor og find det rette arrangement for dig. Vores kurser er af meget forskellig art. Vi tilbyder både kurser, der giver dig de bedste forudsætninger for at komme i job, men også kurser, der videreudvikler dig som person, og dermed holder din markedsværdi ved lige. Vi stiller også skarpt på din trivsel og hjælper dig med hvordan du vedligeholder, finder eller genfinder arbejdsglæden. Det kan være en vanskelig balancegang og det er derfor vigtigt at karrieren får et eftersyn fra tid til anden.

Det er ikke kun dig, der bliver løftet

I sidste ende vil din arbejdsgiver også drage nytte af, at du deltager i vores kurser og karrieresamtaler. Når du skal overbevise din chef om, at du skal deltage i en given workshop, skal du fokusere på virksomhedens udbytte. Hvad får de ud af deres investering? Fremhæv hvordan du forventer du kan udvikle dig og hvordan din arbejdsgiver - og dine kollegaer - i den forbindelse vil få en mere kvalificeret medarbejder til dagligt. Det handler om at skabe værdi. Både for dig og arbejdsgiveren. Derfor kan du med fordel foreslå din arbejdsgiver, at du skal afsted på et eller flere af dem.

Hvilket kursus er det rette for mig? 

Det kan være en udfordring at finde det rette kursus. Brug et par minutter på at reflektere over din karriere. Tænk over hvilken retning du ønsker den skal udvikle sig i og hvad du skal gøre for opnå dette. Kig derefter vores brede vifte af tilbud igennem og se om du kan finde et kursus, der kan hjælpe dig på rette vej. I sidste ende ved du bedst selv, hvor du kunne have brug for rådgivning. Hvis du stadig er i tvivl, så kontakt os endelig - så hjælper vi dig godt videre. Husk mange af vores kurser også kan gavne dig som et forebyggende arrangement, der sørger for, at den rette kurs holdes.