Emneside

Arbejde i udlandet

IDA vil gøre det let for medlemmer at navigere på det globale arbejdsmarked - og få mere information om udstationering og udlandsansættelse. Læs om løn, ansættelsesvilkår, netværk, kultur, landespecifikke oplysninger, praktiske forhold og meget mere her på sitet. Husk at du er meget velkommen til at kontakte os telefonisk, hvis du har juridiske spørgsmål om job i udlandet.

 • Ambassader og konsulater i Danmark og udlandet

  Du kan opsøge den danske officielle repræsentation, hvis du oplever problemer med myndighederne eller hvis der opstår en akut situation i det pågældende land. Du kan finde ambassader og anden dansk repræsentation på Udenrigsministeriets hjemmeside.

  Ambassader i Danmark

  Du kan finde ambassader og anden udenlandsk repræsentation på borger.dk.

 • Danskerlister på ambassader i udlandet

  De danske ambassader rundt i verden har overblik over danskere i de pågældende lande på de såkaldte Danskerlister. Ud over de bruger listerne til at sende information ud til danskere i landet om arrangementer, ambassaden er involveret i, sendes også opdateringer og informationer ud om praktiske forhold som fx valg, lokale uroligheder og lignende.

  IDA anbefaler at du lader dig registrere på ambassaden eller den danske repræsentation, der er i det land, hvor du skal arbejde. Du kan finde ambassader og anden dansk repræsentation på Udenrigsministeriets hjemmeside.