28.06.2018
3 min læsetid

5 artikler til sommerferien

Hvis feriesløvheden er ved at få overtaget, kan du overveje, at læse nogle af de artikler, som du måske bookmarkede, men aldrig nåede at få læst. Her er 5 håndplukkede artikler, som kan give lidt perspektiv på hverdagen.

Henrik Lilholt

af Henrik Lilholt

I din travle hverdag støder du sikkert ofte på artikler, som du gerne vil læse. Når der er lidt tid. Men ofte går de gode intentioner i glemmebogen.

Her er 5 artikler fra foråret, som er værd at læse eller genlæse. 

1. Kryptovaluta: Den digitale genopdagelse af andelsbevægelsen

Små digitale valutaer har potentialet til at sparke gang i lokalsamfund, der har det svært. Det mener Sirikommissionen, som anbefaler øjeblikkelige forsøgsordninger.

Kryptovaluta: Den digitale genopdagelse af andelsbevægelsen

2. Kæmpe kunstig ø skal løse problemer med kystsikring og boligmangel

En stor kunstig ø mellem Nordhavn og Refshaleøen kan ifølge byudviklingsvirksomheden Urban Power være med til at løse de stigende problemer med kystsikring, biltrafik og boligmangel. Måske behøver det ikke koste danskerne en krone.

Kæmpe kunstig ø skal løse problemer med kystsikring og boligmangel

3. Dansk Google-pionéer laver IoT-startup

Lars Bak har været med til at udvikle en af verdens mest populære internetbrowsere. Nu har han kastet sig over en helt ny måde at arbejde med IoT-enheder.

Dansk Google-pionéer laver IoT-startup

4. I fremtiden er private biler et særsyn

Bilbranchen er så småt ved at opdage, at de ikke kan blive ved med kun at sælge biler. I Aarhus arbejder man med idéen om en stor samlet mobilitetstjeneste, måske på app-form.

I fremtiden er private biler et særsyn

5. Har du lyst til at blive selvstændig eller freelancer?

Flere og flere medlemmer starter egen virksomhed. Derfor sætter IDA nu området i centrum med et helt nyt site for selvstændige, freelancere og startups. Her kan man få overblik over IDAs mange juridiske ydelser, få tips til start af egen virksomhed, se webinarer og få overblik over en lang række rabatter.

IDA-site til selvstændige, freelancere og startups