Det moderne samfunds digitale rygrad er under stadig større pres. Organisationer, myndigheder, virksomheder og enkeltpersoner er nødt til at tage deres forholdsregler i cyberspace, hvor kriminelle, aktivister og andre nationalstater kigger med.

Overblik

Se alle IDAs sider om cybersikkerhed

Her kan du se et samlet overblik over alle IDAs sider om cybersikkerhed

Se alle sider

Podcast

Hvad er cybersikkerhedsmåned?

Hvert år i oktober sættes der fokus på digital sikkerhed med den såkaldte cybersikkerhedsmåned. Formålet er at øge fokus samt at få myndigheder, virksomheder og organisationer til at støtte op om måneden ved at afholde aktiviteter, der kan løfte danskernes viden om it-sikkerhed.

Hos IDA bakker vi op om cybersikkerhedsmåned. Vi sætter fuld fokus på it-sikkerhed i virksomheder og for private. Det kan du læse meget mere om her på siden.

Hvorfor er it-sikkerhed vigtigt?

Det danske samfund er et af de mest digitale i verden, og informations- og kommunikationsteknologi er en integreret del af vores hverdag og arbejdsliv. I takt med at verden bliver mere digital, bliver cyberkriminalitet mere udbredt. It-sikkerhed hjælper os mod ondsindede angreb på fx computere, servere og netværk.

Her på siden finder du værktøjer, der kan ruste dig eller din virksomhed til en hverdag med flere og flere digitale trusler. Få gode råd om it-sikkerhed, find kurser og bliv klogere på hvordan du beskytter dig selv mod cyberkriminalitet.