Om Exploring Bioscience

På Exploring Bioscience får du den sidste nye viden og forskning indenfor bioscience.

Exploring Bioscience havde sin debut i Aarhus i 2018, hvor vi den 15. november blandt andet satte fokus på stamceller, tarmbakterier, DNA, genetik og fremtidens medicin. På dagen tog landets førende eksperter og forskere næsten 400 naturvidenskabelige og andre bioscience-interesserede med på en spændende rejse igennem kroppen.  

Exploring Bioscience - digital festival

I 2020 løb Exploring Bioscience af stablen igen. Denne gang i en special edition, hvor omdrejningspunktet var vira og vacciner. På grund af restriktionerne blev konferencen ændret til en digital festival, som blev afholdt over flere dage.

I løbet af festivalen fik de mange deltagere et kig ind bag facaderne til de førende eksperter, som hver dag arbejder med at løse virusudbruddets mange gåder. Vi stillede spørgsmål som:

  • Hvilke egenskaber ved virus gør det i stand til at springe fra dyr til mennesker?
  • Hvordan udvikler vi en effektiv vaccine på rekordtid?
  • Kan vacciner udviklet til gamle sygdomme hjælpe med at kurere nye?
  • Hænger menneskets påvirkning af naturen, klimaforandringer og biodiversitetskrise sammen med det stigende antal af sygdomme?
  • Og meget mere...

Vi ses i 2022 til meget mere Exploring Bioscience

Vi satser stærkt med at vende tilbage med Exploring Bioscience i 2022. Om det bliver fysisk eller digitalt ved vi ikke, men vi kan sige så meget. Det bliver ligeså inspirerende og spændende som de to sidste gange.

Vi vil rigtig gerne høre din mening

Har du idéer til emner indenfor bioscience, som vi bare må have med på programmet til Exploring Bioscience 2022? Eller har du en taler (dansk eller international), som du ville ønske, du kunne opleve? Send din idé ind til os, og vær med til at præge næste års Exploring Bioscience.

Læs mere

Fagligt netværk

IDA Bioscience

Hos IDA Bioscience får du mulighed for at deltage i gå-hjem-møder og konferencer, som berører biologi, bioteknologi og naturvidenskab.

Bliv en del af IDA Bioscience