Netværksgruppe - Miljø og Arbejdsmiljø

Sidder du med det primære ansvar for miljø eller arbejdsmiljø på din arbejdsplads? Er du nysgerrig på, hvordan andre griber opgaven an og savner du input til forbedrede indsatser? Så kom med i IDAs netværksgruppe.

Som miljøansvarlig eller leder for arbejdsmiljø har du ansvaret for at vurdere og overveje en lang række muligheder, tiltag og fravalg, når arbejdspladsen skal sikres bedst muligt.

Der kommer hele tiden lovændringer, opdaterede anbefalinger og nye måder at gøre tingene på for dig der sidder som miljø- eller arbejdsmiljøansvarlig.

Men hvordan omsætter du bedst nye anbefalinger til praksis, og hvordan gør de i andre virksomheder? Det kan du få indblik i som en del af IDAs netværksgruppe Miljø og Arbejdsmiljø.

I den fortrolige netværksgruppe bliver du klogere på, hvordan andre tolker og omsætter nye anbefalinger og lovændringer. I kan diskutere, hvordan I balancerer nye indsatser og samtidig overvejer, hvad der skaber værdi for virksomheden.

Pris og fakta
 • IDA-medlemmer:
  kr. 9.975 momsfri pr. år
 • Ikke-medlemmer:
  kr. 11.975 momsfri pr. år

Netværksgruppen

 • Højst 15 deltagere
 • 5 netværksmøder årligt
 • Vi mødes fysisk
 • Tema og dato op til jer
 • Professionel facilitator planlægger og afvikler

I netværksgruppen Miljø og Arbejdsmiljø...

møder du andre arbejdsmiljøchefer, -ledere, og andre ansvarlige for miljø og arbejdsmiljø i større virksomheder. Med fælles fortrolighed kan I dele erfaringer, der kan skærpe indsatsen for både miljø og arbejdsmiljø ude i de enkelte virksomheder.

Personer der er medlem af en netværksgruppe sidder ved et bord til et netværksmøde

I kan blandt andet diskutere:

 • Hvordan I identificerer og aktiverer frontrunnere, der kan være med til at udrulle nye tiltag i virksomheden
 • Prioritering af indsatser
 • Tolkning af lovtekster
 • Vidensdeling af tidligere implementeringer, før andre ruller dem ud i deres organisation
 • Erfaringsdeling på et bredt ansvarsområde, der ikke leverer et produkt

I IDAs netværksgrupper er agendaen dynamisk. Det betyder, at der på dagen altid er plads til at omprioritere, hvis der er udfordringer, der trænger sig på.

Marianne Ehlers,
Netværkskonsulent

I fastsætter selv temaerne

I netværksgruppen tager vi udgangspunkt i cases fra jeres arbejdsliv. Netværksmøderne er til for jer, og I kan selv komme med ønsker til emner, cases eller oplæg, der kan facilitere en konstruktiv samtale om jeres uformelle lederskab.

Den fortrolige gruppe giver også mulighed for at drøfte aktuelle udfordringer med ligesindede, der ikke har en personlig aktie i din arbejdsplads.

IDAs professionelle facilitator sikrer, at netværksmøderne behandler de temaer og udfordringer, I selv har bragt på bane. Udgangspunktet er jeres arbejdsliv og værktøjerne over året er både sparring, case-gennemgang og besøg fra eksterne eksperter, der kan bringe nye værktøjer på banen.

Marianne Ehlers

IDAs ansvarlige for netværksgrupperne

En investering for dig og din arbejdsgiver

Med et medlemskab investerer både du og din leder i din fortsatte efteruddannelse og kompetenceudvikling. Netværksgruppens møder afholdes på skift i medlemmernes virksomheder og løber over en halv arbejdsdag.  

Kontakt Marianne Ehlers, IDAs ansvarlige for netværksgrupperne, hvis du har flere spørgsmål til, hvad en netværksgruppe kan gøre for dig og din karriere – eller hvis du har et forslag til et nyt netværk. Vi opretter løbende nye netværksgrupper på baggrund af efterspørgsler, og vi hører meget gerne fra dig.

Kontakt