Techtopia Partner - Electronics of Tomorrow 2023

EOT - Electronics of Tomorrow, i Messecenter Herning, binder mennesker, brancher, vidensdeling, netværk og business tæt sammen og er elektronik- og teknologibranchens nye faste mødested.

Alle billeder af Tony Brøchner/MCH

EOT afholdes næste gang den 9.-1. maj 2023, i MCH. Messen byder bl.a. på flersporet konferenceprogram, unikt forplejningsformat, netværk på tværs af fag og brancher og udstillingskoncept med indbygget opsætning og nedtagning. Alt sammen med øje for at optimere dit udbytte af EOT, så du kan bruge tiden på at netværke, skabe og pleje dine (nye) kunder og samarbejdspartnere.

Udviklingen i elektronikindustrien har rykket brancheskel og skabt nye muligheder, derfor EOT. EOT er etableret af MCH Messecenter Herning i samarbejde med den danske elektronik- og teknologibranche, Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital.

Læs mere om EoT

Techtopias partnere

Podcasten Techtopia udgives af IDA i samarbejde med nedenstående partnere, der alle ønsker at udbrede kendskabet til ny teknologi til gavn for den danske befolkning.

Partnerne har ikke indflydelse på indholdet, der suverænt besluttes af Techtopia's  redaktion.

Partnere:

Mediepartner:

Mediehuset Ingeniøren

Tilmeld dig Techtopia

I nyhedsbrevet får du bl.a. artikler og historier om de emner vi beskæftiger os med i podcasten.
  • Artikler
  • Historier
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Læs mere

Videndeling

Diskutér i TechTopia Backstage på Facebook

Techtopia Backstage er dit digitale stamværtshus, hvor du mødes med dine venner og udveksler røverhistorier fra teknologiens verden. Her følger vi op på temaerne fra Techtopia, deler links, går i dybden, diskuterer.

Gå til Facebook