Workflow - episode 0

Velkommen til Workflow, en podcast om fremtidens arbejdsliv. I denne korte pilot-epsiode siger vi velkommen til Workflow, præsenterer os selv og fortæller lidt om emnerne i de første episoder.

Velkommen til Workflow, en podcast om fremtidens arbejdsliv. Vi lever midt i en tid med voldsomme omstillinger, hvor både ny teknologi, ny viden og globale udfordringer former den måde vi skal arbejde på i fremtiden.

Det er en tid med både muligheder og udfordringer, og hvor begreber som fleksibilitet, medbestemmelse og relationer er vigtigere end nogensinde.

Det kan fx handle om at skabe en god hybrid mødekultur, om gig-økonomi, om indretning og indeklima, om kunstig intelligens og automatisering, eller om hvordan man kan tackle behovet for efteruddannelse og vidensmæssig opgradering.

I hver episode sætter Workflow fokus på ét emne eller tema, sammen med en gæst. Det kan være en forsker eller en anden ekspert, eller det kan være én, som fortæller om sine egne erfaringer på godt og ondt.

Værterne er:

- Nana Wesley Hansen, lektor på Sociologisk Institut på Københavns Universitet

- Anders Høeg Nissen, selvstændig techjournalist og podcaster.

Workflow udgives af IDA, som er en fagforening, en faglighedsforening og en interesseorganisation for alle der arbejder indenfor tech og science.

IDA tror på, at der er sammenhæng mellem at brilliere på job og forløses som menneske, og det er derfor IDA har valgt at udgive Workflow – til glæde for alle der er interesserede i, hvordan de kan udfolde sig i livet og i arbejdslivet.

Workflow bliver produceret af podLAB.

Find frem til Workflow - en podcast om fremtidens arbejdsliv