Om konferencen

Konferencen var delt ind i fem spor, som du kan læse mere om her.

Produktion & Processer:

Udviklingen i teknologiske drivere som 3D-printere, robotter, mindre, kraftigere og billigere sensorer, Big Data og ”machine learning” sætter kendte produktionsformer under pres, men skaber en uendelig række af nye muligheder.

VR/AR

Virtual Reality, Augmented Reality og digitale tvillinger kommer til at spille en større rolle for virksomheder fremover, men hvordan benytter vi bedst de nye værktøjer.

Innovation:

Fleksibilitet, automatisering, individualiseret produktion og kunstig intelligens er en betingelse for fremtidens virksomheder. Men adgangen til at skabe noget nyt og komme på markedet har aldrig været lettere.

Mennesker og kompetencer:

Den hurtige transformation af industrien vil stille krav til os alle i vores roller, som teknologer, ingeniører, ledere og som borgere i fremtidens samfund.

Fremtidens industri 4.0:

Hvad er trends og tendenser indenfor industri 4.0, hvad er Danmarks plads i fremtidens teknologiske udvikling, og hvem fører an på udviklingsfronten.

Tilmeld dig Industri 4.0

I 2022 holder vi igen konferencen ”Industri 4.0 – Fremtidens intelligente industri”. Sæt kryds i kalenderen den 27. januar 2022 og læs mere her

Tilmeld dig til Industri 4.0 2022