MiljøForum, IDA Nordsjælland

MiljøForum, IDA Nordsjælland har til formål at samle ingeniører og andre vidensmedarbejdere omkring miljøtekniske og miljøfaglige emner, kurser, virksomhedsbesøg og andre aktiviteter.

Pris

IDA-medlem
Gratis
Ikke IDA-medlem
500 kr. pr. år

Du kan som IDA-medlem melde dig gratis ind i gruppen her og få du rabat på arrangementer arrangeret af gruppen og modtage gruppens nyhedsbrev.

Du kan også melde dit firma ind som medlem af gruppen. Det koster kr. x om året, og så kan firmaets interesserede medarbejdere deltage i gruppens arrangementer til samme favørpris. 

Bliv medlem af MiljøForum, IDA Nordsjælland og få rabat på arrangementer, fagligt fællesskab og indflydelse.

MiljøForum, IDA Nordsjælland samarbejde med Miljønetværk Nordsjælland, der er et netværk for virksomheder kan få inspiration til, hvordan der kan arbejdes med miljø og bæredygtighed med økonomiske, sociale og miljømæssige fordele. Se mere om Miljønetværk Nordsjælland her.

Det miljøtekniske område er fagligt set et meget bredt område, og vore arrangementer dækker derfor også et bredt emneområde: traditionelle miljøtekniske emner som industri, spildevand, jord- og grundvand mv., men også de mere "bløde" og tværfaglige miljøemner som økonomi, miljøvurdering, miljøledelse mv. Vi interesserer os meget for den cirkulære økonomi.

Vi forsøger at lave forskellige typer af miljøtekniske arrangementer, så der både er virksomhedsbesøg, fagligt dybe oplæg og netværksskabende arrangementer. Og vi inviterer dig til at være medarrangør – har du en dog idé til et arrangement eller et stærkt ønske om at få belyst et særligt emne eller område, så kontakt netværkskoordinatoren.

 

Vigtige links og dokumenter

Vil du vide mere?

Billede af Annette Bagge Poulsen

Annette Bagge Poulsen

Netværkskoordinator