IDA E

IDA E er et landsdækkende netværk, der arbejder bredt med alle elektrotekniske, elektroniske, elektrofysiske og kernetekniske emner.

Pris

IDA-medlem
Gratis
Ikke IDA-medlem
500 kr. pr. år
 

Om IDA ELink kopieret

Hos IDA E arbejder vi inden for traditionelle områder som stærkstrøm, svagstrøm, elektrofysik og kerneteknik. Men vi beskæftiger os også med sensorteknologi, optoelektronik, metrologi, bioteknologi og medikoteknik.

Vores væsentligste opgave er at styrke fagets relationer til det omgivende samfund og bidrage med videreuddannelse til vores medlemmer. Hovedvægten ligger på udviklings- og forskningsrettede aktiviteter.

Derfor arrangerer vi hvert år en lang række konferencer, møder og virksomhedsbesøg. Vi samarbejder bredt med regionale elektrotekniske grupper og beslægtede selskaber.

Derfor skal du være med i IDA E:

  • Du bliver en del af et stærkt fagligt netværk.
  • Du får mulighed for at deltage i en lang række arrangementer om aktuelle og specialiserede emner.
  • Du modtager vores nyhedsmail med kommende arrangementer.

Vil du høre mere, eller har du allerede nu en idé til et arrangement, du har lyst til at stable på benene, så kontakt netværkskoordinator Henriette Rimmer Caspersen, hrc@ida.dk.

IDA E har desuden oprettet Elektrofondet, der hver år uddeler Elektroprisen og E-kandidatpriser. Der indkaldes til indstillinger i løbet af foråret.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev
  • Artikler
  • Arrangementer
  • Fordele
Modtag nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Vil du vide mere?

Billede af Henriette Rimmer Caspersen

Henriette Rimmer Caspersen

Netværkskoordinator