IHUMAN: Online film, Edward Snowden samtale og interview om AI

Du er hermed inviteret til iHUMAN film, samtale om AI - dvs kunstig intelligens - og interview online, som vi på grund af COVID-19 blev nødt til at annullere den oprindelige version af.

Vores gode samarbejdspartnere på CPH:DOX har på få dage stablet en digital version af festivalen på benene, og vi kan derfor tilbyde dig en plads i den online biograf.

Vi håber, du stadig har lyst til at se film, møde Edward Snowden i samtale med Henrik Moltke (DR) og høre mere om kunstig intelligens fra ekspert og professor Thomas Bolander – vi kan tilbyde at levere alt dette direkte til din skærm i dit hjem. 

Vi tilbyder en pakke bestående af tre produkter, som kan benyttes hjemmefra, til en pris på 45 kr:

  • FILM: Fri adgang til iHUMAN film. Kan ses online frem til d. 29. marts
  • LIVE SAMTALE mellem Edward Snowden og Henrik Moltke (DR): Sendes direkte den 23. marts kl. 20.00. Hvis du ser med live, har du mulighed for at stille spørgsmål via en chat. Herefter ligger samtalen tilgængelig online frem til 29. marts.
  • INTERVIEW med AI ekspert Thomas Bolander. Sendes direkte den 1. april kl. 15.00 (nærmere info følger).

#STAYHOMESTAYREAL

Hello Fellow!

Gør som 34.000 andre studerende - bliv en del af det klogeste fællesskab med de skarpeste fordele.

Læs mere om IDA for studerende, og hvordan du bliver medlem på studerende.ida.dk.

Læs mere

Netværk

IDA IT

Bliv en del af Danmarks stærkeste netværk for IT-professionelle, på et højt fagligt niveau. Meld dig ind, og bliv en del af et fagligt fællesskab, drevet af nysgerrighed og videndeling indenfor IT-branchen.

Meld dig ind her