Dyk ned i IDA HITEKs videounivers

Her finder du optagelser fra webinarer og øvrige arrangementer fra IDA - Historisk Teknologi, HITEK. Tryk på link for at afspille. God fornøjelse.

Dansk Bilproduktion - om de ca. 1 million biler fremstillet i Danmark
Med afsæt i den netop udkomne bog Dansk Bilproduktion vil forfatteren Erich Karsholt fortælle om den danske bilproduktion. Erich Karsholt tager afsæt i den begrænsede danske produktion af egne bilmærker i de første årtier af 1900-tallet...
13-09-2021
Varighed: 01:36:33

Ingeniørerne og det britiske imperium
Ingeniørkunst og imperier hænger tæt sammen. I foredraget vil Casper Andersen fortælle om, hvilken rolle imperiets ingeniører spillede i en tid, hvor de store besiddelser blev holdt sammen af jernbaner, telegrafer, dampskibe og militærteknologier.
04-11-2020
Varighed: 01:56:48

Historien om den danske industri- og ingeniørvirksomhed Radiometer
Radiometer blev grundlagt i 1935 af to unge civilingeniører, Carl Schrøder og Børge Aagaard Nielsen, og har formået at tage turen fra mellemkrigstidens beskyttende importregulering frem til 00’ernes globale konkurrencevilkår.
21-10-2020
Varighed: 01:25:58

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Vær opmærksom på, det ikke er tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.