IDA Sydfyns Afdeling

Sydfyns afdeling har ca. 700 medlemmer, der enten er bosiddende eller arbejder i Svendborg, Faaborg Midtfyn, Langeland eller Ærø kommune.

Det er vigtigt for os at vise vores medlemmer, hvad der sker i vores område. Vi afholder kollegiale, sociale og fagtekniske arrangementer, der tager udgangspunkt i opfordringer fra medlemmer samt bestyrelsens ideer omkring hvad der er interessant lokalt.

Bestyrelsen består af 6 medlemmer, der årligt laver 10-14 arrangementer, hvoraf ca. 1/3 er gengangere bl.a. Rottefælderevyen med spisning i juni, Ø-hop i sensommeren, kulinariske fristelser i efteråret og juletræsfældning i december.

Vi samarbejder gerne bredt med de andre enheder under IDA Fyn, lokale uddannelsessteder og relevante interesse organisationer i området. Vores ønske er at skabe netværk, udvikle erfaringer, skabe debatter og kendskab til aktiviteterne i Sydfyns geografiske område på tværs af faglighed. 

Bliv aktiv

Hvis du har lyst til at deltage aktivt i bestyrelsesarbejde eller har du gode ideer til emner/arrangementer er du meget velkommen til at kontakte formanden.

Bestyrelsen mødes 6-8 gange om året, hvor vi planlægger, arrangerer og koordinerer årets arrangementer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke vil gå glip af vores aktiviteter i IDA Sydfyns Afdeling
  • Artikler
  • Arrangementer
  • Fordele
Modtag nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Vil du vide mere?

Billede af Bente Hessellund Vedel

Bente Hessellund Vedel

Netværkskoordinator