Djursland Afdeling

Djursland Afdeling dækker kommunerne: Syddjurs og Norddjurs og har ca. 516 medlemmer.

Djursland Afdelingens formål er primært at virke for IDA´s vedtægter lokalt ved indenfor sit område at gennemføre kollegiale, sociale- og kulturelle arrangementer samt mindre fagtekniske arrangementer i form af f.eks. virksomhedsbesøg.

Der gennemføres årligt 5 – 10 arrangementer.

Flere af afdelingens arrangementer henvender sig specielt til ingeniør- og cand.scient.familier, idet afdelingen mener det er vigtigt at tilbyde arrangementer, hvor hele familien kan deltage. Dette vil bl.a. medvirke at yngre ingeniører og cand.scient.er deltager i disse arrangementer. Samtidig vil familiearrangementer også tiltrække deltagelse af IDA-medlemmer uden for lokalområdet, hvorved, der kan udveksles erfaring og inspiration fra andre lokalområder og om hvad der i øvrigt rører sig i IDAs regi.

Afdelingens vil også gerne skabe et netværk til så mange medlemmer som muligt. Deltagerne i arrangementerne får tilbudt at stå på en e-mailliste, hvorved afdelingen bl.a. kan kontakte disse medlemmer umiddelbart efter, at afdelingen har et arrangement planlagt. Aktuelt er der ca 90 medlemmer i dette netværk. Ovennævnte arrangementsmodel og netværk medvirker til, at bestyrelsen i forbindelse med at tilrettelægge arrangementerne får en bredere vifte af interesseområder og styrke at arbejde med.

Bestyrelsen

Bestyrelsen består af medlemmer, der som en samlet enhed arbejder målrettet med at arrangere og udbyde attraktive arrangementer for IDAs medlemmer. Afdelingens bestyrelse mødes 4 gange om året eller efter behov.

Suppleanterne inviteres til at deltage i bestyrelsesmøderne med det formål at give disse en bredere indsigt i bestyrelsesarbejdet og således medvirke til en fremtidig rekruttering til bestyrelsen og samtidig sikre en kontinuitet i afdelingens bestyrelsesarbejde.

Det er også bestyrelsens intention at der ved valg til bestyrelsen tilstræbes at få yngre medlemmer inddraget i afdelingens bestyrelsesarbejde.

Afdelingen har også et ønske om at få kvinder valgt ind i bestyrelsen. Afdelingens bestyrelse har faktisk for få år siden haft to kvindelige medlemmer i bestyrelsen, hvoraf den ene i en periode var formand.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke vil gå glip af vores aktiviteter i Djursland Afdeling.
  • Artikler
  • Arrangementer
  • Fordele
Modtag nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Vil du vide mere?

Billede af Lisa Østergaard Jeggesen

Lisa Østergaard Jeggesen

Netværkskoordinator