Kvindeudvalget i IDA Østjylland

Kvindeudvalget i IDA Østjylland er en mulighed for fællesskab. Vi er et udvalg under IDA, som vil arbejde for et fællesskab mellem kvindelige medlemmer af IDA i Østjylland både på det faglige og det personlige plan.

Vores budskab forsøger vi at få ud via de forskellige arrangementer vi laver i løbet af året. Vi arbejder med 3 grupper for vores arrangementer, kun for kvinder, åbne for alle og teknik i børnehøjde. Kvindeudvalget i Østjysk Region har valgt at have et åbnet netværk under sig. Det er i udvalgets interesse, at vi kommer i dialog med vores netværk, derfor er I er meget velkomme til at skrive til udvalgets medlemmer enten med spørgsmål eller forslag til arrangementer.

Vi prøver at afholde et par rene netværks arrangementer hvert år. Der er ofte afsat tid efter arrangementer til netværk, hvor der er mulighed for at udveksle meninger blandt andre i netværket.

Medlemmer af netværket modtager vores nyhedsbrev med nye arrangementer, hver 2. måned.

Hvem er vi?

Udvalget består af 5-7 medlemmer, og alle har deres, de vil bidrage med. Vi er blandet flok hvad angår alder, retning og uddannelses niveau. Vi er alle medlem af IDA som den eneste fælles nævner.

Du kan kontakte os på på mail.

Hvordan arbejder vi?

Arbejdet i udvalget er en fritidsinteresse for os som skal passe ind i vores liv. Derfor melder man ind med, hvor meget tid man kan tilbyde udvalgsarbejdet. Det er også tilladt at sætte noget på ventetid indtil man igen har tid til at få lavet et arrangement færdigt til afholdelse.

Der afholdelse 4 årlige udvalgsmøder hvor fremtidige arrangementer kommer i kalenderen og nye idéer bliver til. Derudover afholdelse der et årsmøde hvert forår, hvor halvdelen af udvalget er på valg. Hvert medlem sidder 2 år inden man er på valg igen. Alle medlemmer af IDA som møder op til vores årsmøde har stemmeret til at bestemme de nye medlemmer til udvalget. Vores 'formand' og kasserer deltager endvidere i et par årlige regions møder indenfor IDA.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke vil gå glip af vores aktiviteter i Kvindeudvalget i IDA Østjylland.
  • Artikler
  • Arrangementer
  • Fordele
Modtag nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Vigtige links og dokumenter

Vil du vide mere?

Billede af Lisa Østerberg Jeggesen

Lisa Østerberg Jeggesen

Netværkskoordinator