Roskilde-Køge Afdeling

Roskilde Køge afdelingen (RKA) er et mini-IDA med ca. 4.500 medlemmer, aldersmæssigt fordelt fra 18 til 90 år og med alle IDAs medlems-mulige uddannelser.

Den alsidige fordeling afspejles også i bestyrelsens sammensætning, der mødes ca. 6 gange om året, hvor der planlægges en bred vifte af arrangementer så medlemmerne kan mødes til faglige-, samfunds relaterede- og sociale netværksdannende oplevelser.

Arrangementerne er en god måde at møde mennesker med tilsvarende baggrund og faglig indsigt. Måske en tur i operaen, oprettelse af testamenter, en vinsmagning med slovensk vin, plejning af huslån eller en tur i go-kart. Kun fantasien sætter grænserne.

Til dig, som brænder for IDA, er der en plads i bestyrelsen, hvor du selv sætter grænserne under hensyn til et fælles ansvar over for budgettet, med mulighed for at arrangere gourmetmiddage, teaterture, rundvisninger, koncerter, faglige foredrag eller noget helt sjette. Der er en plads til dig som kommende medarrangør, eller måske formand, kasserer eller sekretær.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke vil gå glip af vores aktiviteter i Roskilde-Køge Afdeling
  • Artikler
  • Arrangementer
  • Fordele
Modtag nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Vil du vide mere?

Billede af Henriette Bloch Vejbæk

Henriette Bloch Vejbæk

Netværkskoordinator