Hvad er Technomania?

Technomania er årets store teknologievent med et overflødighedshorn af fremsynede virksomheder, state of the art teknologier, startups og et imponerende udvalg af foredragsholdere fra ind- og udland.

Technomania afholdes den 6. og 7. oktober 2021 og er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i MCH Messecenter Herning.

Kom gratis med til Technomania

Det er gratis for dig at deltage på Technomania, men for at komme ind på messen kræver det, at du på forhånd har registreret dig. Du kan downloade din billet til hi Tech & Industry Scandinavia på MCHs hjemmeside.

Brug koden "Technomania", når du henter din billet. Så kommer du gratis med.

Forhåndstilmeld dig til Technomania talks

Technomanias fire scener Main stage, Lead stage, Startup stage og Tech stage danner rammen for 32 spændende talks.

Her får du den sidste nye viden - og det der kommer - om alt indenfor bæredygtig industri, teknologi, ledelse og startup.

Med 32 talks fordelt over de to dage, bliver der rigeligt at vælge imellem.

Er du ikke medlem af IDA?

Alle er velkomne til at tilmelde sig de forskellige talks på Technomania - også dig som ikke er medlem af IDA. Hvis det er første gang, du skal deltage i et arrangement hos IDA, skal du oprette en gratis brugerprofil. Det tager kun 3 sekunder og herefter kan du logge dig ind og tilmelde dig alle de talks, som du ønsker. Oprettelse af en brugerprofil betyder selvfølgelig ikke, at du melder dig ind i IDA.

hi Tech & Industry Scandinavia

Technomania er årets store teknologievent i MCH Messecenter Herning. Det er gratis at deltage, men du skal registrere dig og downloade din billet til hi messen.

Brug koden "Technomania" og kom gratis med.

Tilmeld dig talks
Til Technomania kan du vælge imellem ikke mindre end 32 nytænkende og inspirerende talks inden for bæredygtig industri, fremtidsteknologi, bæredygtig ledelse og startup fordelt over de to dage.

Der er begrænset antal pladser til alle indlæg, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads

Se og tilmeld dig talks her.

Hent program i listevisning

Hent talerkatalog

Hvorfor deltage?

Technomania er stedet, hvor mennesker og teknologi mødes, og hvor vi viser toppen af dansk teknologi frem på både traditionelle og mere utraditionelle måder.

Mød industrirobotter, droner og 3D-printteknologi præsenteret af ildsjæle og eksperter. Alt sammen i hal F's 3.500 m2 oplevelsesrum med fire scener, et startup-område og et væld af virksomhedsstande.

Som gæst inviteres du til at se, høre om, røre ved og opleve fremtidens teknologi helt tæt på. Læs her om alle Technomanias udstillere og skarpe særudstillinger.

Deltag trygt på hi messen og Technomania

Messeaktivitet er omfattet af det regelsæt for antal kvadratmeter pr. person, som også kendes fra landets stormagasiner og storcentre. Med blandt andet forhåndsregistrering, brede gangarealer, større afstand mellem stole og ekstra rengøring sørger MCH for trygge rammer til dette års hi messe og Technomania.
Læs mere om, hvordan vi passer på dig og hinanden. 

Markedsføring

Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.