IDA Zone har mennesket i centrum: Relax - Reflect - React

IDA Zone: Relax - Reflect - React” er et helt nyt tiltag på Technomania. Zonen er en stemningsfuld oase lige i centrum af hal F. Her kan du koble af i en afslappet atmosfære og reflektere over din trivsel, og det du har oplevet på messen.

I IDA Zone bliver der lagt vægt på at stimulere sanserne med lyd, smag, ro og mindfulness. Du kan nyde loungeområdet med forskellige afslappende lydtæpper, prøve mindfulnessøvelse i en af de MuteBoxe, som mange kender fra bl.a. Løvens Hule.

Du kan også blive brain boostet, når du indtager en herlig juice, som giver dig energi til din videre tur rundt på Technomania og resten af messen.   

Det bæredygtige arbejdsliv

“Hvordan går du egentlig og har det?” Har du måske brug for at passe lidt ekstra på dig selv eller en kollega og få fyldt lidt på den indre energitank? Hvis svaret er ja, så vil der være hjælp at hente i HOWDY’s trivsels app, som du kan teste gratis, når du besøger zonen. Her kan du både få et hurtigt trivsels-tjek og få gode råd til hvordan du både træner din mentale og din fysiske sundhed.

IDAs trivselskonsulent er på standen, og hun deler gerne ud af gode råd – både ift. app, men også om trivsel helt generelt.

Demolab præsenterer gadgets, der har fokus på dig 

IDA Zone: Relax - Reflect - React er ikke en modpol til det store udbud af teknologi, som ellers også findes på Technomania, men i stedet for teknologi, der understøtter industrien, finder du her teknologi, der har fokus på at tracke og understøtte, hvordan du har det mentalt og fysisk. 

Virksomheden Innovation Lab, præsenterer teknologierne via deres Demolab, og de er kendt for at give de besøgende en inspirerende oplevelse af det nyeste og det næste. 

Du vil bl.a. kunne se og prøve: 

Robothovedpuden: Somnox Sleep Robot 
En slags robothovedpude eller sovemakker om man vil, der hjælper dig til bedre søvn. Puden er designet, så du bl.a. adopterer pudens rytme, og derved får du en roligere vejrtrækning og en afslappet krop.

Læse mere her
 

Technomania 6.-7. oktober 2021

6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent Technomania, som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers i hal F kan du opleve det sidste nye inden for bæredygtig industri og teknologi.

Tilmeld dig talks
Til Technomania kan du også vælge imellem ikke mindre end 32 nytænkende og inspirerende talks inden for bæredygtig industri, fremtidsteknologi, bæredygtig ledelse og startup fordelt over de to dage.

Der er begrænset antal pladser til alle indlæg, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads

Se og tilmeld dig talks her.

Hent din gratis billet
For at deltage på hi messen og Technomania skal du hente en billet på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania", når du henter din billet og kom gratis med. 

Hent din billet her

Robothovedpuden fra Somnox Sleep Robot, som vil hjælpe dig til bedre søvn

Pandebånd som giver feedback fra hjernen 
Pandebåndet Muse 2 er den første gadget i verden, som kan give dig præcis feedback (real time) om hvad der sker i din hjerne, mens du mediterer. Du får desuden motiverende opgaver og opmuntring til at meditere regelmæssigt.
Læs mere på her

Muse 2 giver dig feedback fra hjernen under meditation

FeelZing & Thync
Ved at bruge elektricitet til at stimulere nervesystemet leverer FeelZing energi til hjernen og kroppen næsten øjeblikkeligt og uden de negative virkninger af koffein. Det kan være hjælpsomt efter en søvnløs nat eller sene aftentimer.
Læs mere her

FeelZing & Thync stimulerer nervesystemet med elektricitet.

Moodbeam 
Du registrerer, hvordan dit humør er i løbet af dagen ved et simpelt tryk på et armbånd. På den måde kan du følge med i, om der er særlige ting, hændelser eller personer, der påvirker dit humør. 
Læs mere her

Moodbeam registrerer dit humør i løbet af dagen.

Halo Band
Et device med udseende som et fitnessarmbånd som opfanger dit tonefald og registrerer, om du er hektisk, vred eller noget helt tredje? Ideen er ifølge Amazon at hjælpe dig med at tænke mere over dit tonefald og sprog, og hvordan det påvirker dig selv og andre.  
Læs mere her

Tænk over dit tonefald med hjælp fra Halo Band

AYO
Lysterapibriller som bevirker, at man eksempelvis får mere energi. Brillerne fungerer ved at benytte et specielt lys til at påvirke særlige celler i øjet.
Læs mere her

På med brillerne og få mere energi.

Oura Ring 
Oura Ring kombinerer avanceret sensorteknologi og et minimalt design med en brugervenlig mobilapp til at levere præcise, personlige sundhedsdata direkte fra den mest pålidelige kilde, nemlig din krop. 
Læs mere her

Få dine sundhedsdata via Oura Ring.

Upright2
Dette er et device, som med en blid vibration giver dig biofeedback, hvis din ryg har en forkert holdning. Upright lover endvidere, at du vil få indsigt i nye måder at kontrollere din krop på, så du kan forbedre din sundhedstilstand og/eller en fysisk præstation.
L
æs mere her

Upright2 giver dig feedback, hvis din ryg har en forkert holdning.

Markedsføring

Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.