Partnere og sponsorer

På denne side kan du få et overblik over de partnere, sponsorer og samarbejdspartnere, som er en del af Technomania 2021.

IDA kan ikke stå for Technomania alene. Derfor er vi meget taknemmelige for samarbejdet og hjælpen fra vores partnere.

MCH Messecenter Herning

MCH er indbegrebet af oplevelser. Fra Skandinaviens største messer og kongresser til rock, teater, musicals og store sportsbegivenheder.

Med op mod 350 arrangementer om året er MCH en af de førende aktører inden for oplevelser.

Med professionelle og servicemindede medarbejdere, topmoderne faciliteter og en fælles mission om at skabe unikke oplevelser, hvor mennesker mødes.

Læs mere om MCH

Technomania 6.-7. oktober 2021

6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent Technomania, som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers i hal F kan du opleve det sidste nye inden for bæredygtig industri og teknologi.

Hent din gratis billet
For at deltage på hi messen og Technomania skal du hente en billet på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania", når du henter din billet og kom gratis med. 

Hent din billet her

Fremstillingsindustrien 

Fremstillingsindustrien er den største medlemsforening i DI med ca. 2000 medlemsvirksomheder. De er et fagligt fællesskab, der kan skabe synergi på grund af medlemmernes mulighed for at hjælpe og støtte hinanden. Ca. 80% af medlemsvirksomhederne i Fremstillingsindustrien er SMV'ere.

Virksomhederne i Fremstillingsindustrien er først og fremmest kendetegnet ved, som navnet siger, at de fremstiller noget, eller at de er knyttet tæt til virksomheder, der lever af fremstilling. De repræsenterer brancher, der forarbejder metal, fremstiller komponenter og maskiner, servicerer og reparerer maskiner og installationer og handler med råvarer, komponenter og maskiner. Derudover har vi også medlemmer, der fremstiller software og forsvarsteknologi.

Læs mere om Fremstillingsindustrien

Vækstfonden 

Vækstfonden sætter ting i gang og mennesker i arbejde. I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler de virksomheder, som Danmark ikke må gå glip af. Med stor erfaring og ekspertise kan de få ting til at gro og virksomheder til at vokse - fra digitalisering af en håndværksvirksomhed i Sallingsund til lancering af en robotarm i Silicon Valley. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker, de styrer efter, når de vurderer projekter. Men de glemmer aldrig, at de projekter de udvælger og udvikler, skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde. 

Læs mere om Vækstfonden

Innovationsfonden

Innovationsfonden investerer i bæredygtige løsninger. De skaber gode rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan udvikle innovative og levedygtige løsninger på samfundets konkrete udfordringer. Det gælder grønne teknologier, nye klimaløsninger, sundere fødevarer, et bedre sundhedsvæsen, renere miljø, grønnere transport, et opstarts-eventyr, der er under opsejling – og en helt masse andet.

Læs mere om Innovationsfonden

DIRA - Danish Industrial Robot Association 

DIRA er et netværk for danske virksomheder og vidensinstitutioner, der sælger, udvikler, fremstiller og/eller anvender robotteknologi. Siden 1982 har DIRA arbejdet målrettet på at forbedre medlemmernes konkurrenceevne og faglighed på markedet inden for området. Til dette formål arrangerer netværket årligt en række forskellige netværksarrangementer heriblandt virksomhedsrejser, virksomhedsbesøg og andre faglige arrangementer for sine medlemmer. Ydermere uddeler DIRA to priser hvert år. DIRA Automatiseringsprisen går til en dansk slutbruger med en inspirerende automatiseringshistorie, mens DIRA Teknologiprisen uddeles til et nyt og unikt produkt, som er et resultat af udnyttelse af ny teknologi.

Ydermere uddeler DIRA to priser hvert år. DIRA Automatiseringsprisen går til en dansk slutbruger med en inspirerende automatiseringshistorie, mens DIRA Teknologiprisen uddeles til et nyt og unikt produkt, som er et resultat af udnyttelse af ny teknologi.

Torsdag den 7. oktober byder DIRA - Dansk Robotnetværk dig velkommen til et program, som sætter fokus på robotter i dansk produktion nu og fremover. Se og tilmeld dig alle DIRAs talks her.

Læs mere om DIRA

MADE - Manufacturing Academy of Denmark

MADE blev lanceret i 2014 for at skabe en platform for anvendt forskning, udvikling og innovation i danske produktionsvirksomheder. MADE bygger bro mellem produktionsvirksomheder, GTS-institutter og uddannelsesinstitutioner. Det sker gennem nyskabende samarbejder, projekter og aktiviteter, hvor aktører mødes på tværs af virksomhedsstørrelse, geografi og branche.
Onsdag den 6. oktober inviterer Made - Manufacturing Academy of Denmark dig ind til en række talks om bæredygtig produktdesign, cirkulærøkonomi og bæredygtig produktion. Se og tilmeld dig alle MADEs talks her.

Tryg

Tryg åbnede i 2016 dørene op for The Camp, der er et co-working space for nystartede tech iværksættere. Formålet med The Camp er at skabe synergier mellem iværksættere og corporate. Iværksætterne bidrager med nye perspektiver og ekstra kreativitet. Samtidig har Tryg en stor viden og kapacitet, som de mindre iværksættere kan nyde godt af.

Læs mere om TRYG

Se film fra TRYG

IDA Forsikring

IDA Forsikring er til dig, der er medlem af Ingeniørforeningen, IDA. Som selvstændig forening arbejder IDA Forsikring for IDAs medlemmer.

Læs mere om IDA Forsikring

Ansattes Råd/AR

IDAs Ansattes Råd varetager - under ansvar over for IDAs Hovedbestyrelse - en række opgaver vedrørende medlemmernes løn-, ansættelses-, pensions-, arbejdsmarkeds-, beskæftigelses- og arbejdsmiljøforhold og samtidig er Ansattes Råd et politikformulerende organ, der inden for disse områder har til opgave at øve indflydelse på den politiske samfundsdagsorden til gavn for IDAs medlemmer.

På Technomania understøtter Ansattes Råd den zone, hvor der bliver talt om medarbejdernes trivsel og Work Life Brilliance.

Læs mere om Work-Life Brilliance - dit fleksible arbejdsliv | IDA

MuteBox

MuteBox er en dansk designvirksomhed, der leverer højkvalitets møderum og telefonbokse til brug i åbne kontorlandskaber og storrumskontorer. Vi designer bæredygtige, fleksible og pladsbesparende løsninger med fokus på akustikoptimering og medarbejdertrivsel. 

Den 6.-7. oktober kan du opleve MuteBox' produkter på Technomania, IDAs messeområde, hvor det vil være muligt at prøve både telefonbokse og møderum.

Læs mere om MuteBox

DemoLab

Brancher bliver konstant forandret af ny teknologi, der for mange kommer helt uventet – et besøg i demolab giver en fornemmelse af, hvor den teknologiske disruption kommer fra – altså, hvad påvirker DIN branche de næste år. Det indeholder de nyeste teknologier, og alt fra de største teknologiproducenter i verden til de helt små opfindere rundt omkring. Dette har Innovation Lab gennem de seneste 20 år hjembragt fra hele verden, hvilket er med til at give en hands-on fornemmelse for det nyeste og det næste.

Ny teknologi er imidlertid lige så vigtig for mennesker, som det er for virksomheder. Til årets Technomania vil demolab byde på muligheden for at opleve alt fra briller, der gør at du får mere energi, bedre humør og sover bedre. Over en teknologi, der opfanger, hvilket humør du er i når du snakker, så kan du se hvilke mennesker, steder, situationer etc., der gør dig glad, trist, stresset osv. Til et device der kan give dig energi og fokus, eller hjælpe dig til at slappe af, gennem elektrisk stimulering af hjernen. Og meget, meget mere.

Læs mere om DemoLab

Retap

Sustainable Hydration 
Hygienic design
Retap is all about water

Læs mere om Retap

Sponsorer fra IDAs Regioner

IDAs Fagtekniske netværk

IT Gruppen, IDA Østjylland

 

 

Skal din virksomhed være partner på Technomania 2021?

Download folderen og find ud af, hvordan du bliver partner til Technomania i Messecenter Herning.