Bliv udstiller på Technomania

Mød potentielle kundegrupper og styrk netværket med dine eksisterende kunder.

Bliv en del af et inspirerende univers, der tiltrækker de helt rigtige besøgende og tager den traditionelle messeoplevelse til et nyt niveau, med et væld af spændende events, State-of-the-art teknologi, talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske landvindinger.

Technomania tilbyder en unik mulighed for at vise dine produktnyheder og løsninger til beslutningstagere og influenter fra en bred vifte af brancher indenfor industrien.

Er du interesseret i at vide hvordan din virksomhed kan blive udstiller, så klik her eller download vores folder nedenfor.

 

Bliv en del af Technomanias Startup Zone
På Technomania finder du også det 500 m2 store Startup Zone, hvor du kan opleve de mest innovative og nyskabende tech startups på den danske scene i dag. Vil du sikre, at din startup får en af de få attraktive pladser? Så er det nu, du skal ansøge.
Læs mere om, hvordan du søger her.

Technomania 6.-7. oktober 2021

6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent Technomania, som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers i hal F kan du opleve det sidste nye inden for bæredygtig industri og teknologi.

32 Technomania talks
Til Technomania kan du vælge imellem ikke mindre end 32 nytænkende og inspirerende talks inden for bæredygtig industri, fremtidsteknologi, bæredygtig ledelse og startup fordelt over de to dage. 

Se hele programmet her

Kom gratis med
For at deltage på hi messen og Technomania skal du hente en billet på hi messens hjemmeside. Brug invitationskoden "Technomania", når du henter din billet og kom gratis med. Hent din billet her