01.07.2019
3 min læsetid

Techtopia 112: Er cyberkrigen brudt ud?

Foregår der allerede en usynlig krig i vores netværk af computere? Det mente mange af de 400 talere på konferencen Cyberweek i Israel. Hvad betyder det for os i Danmark?

Henrik Føhns

af Henrik Føhns

Foregår der allerede en usynlig krig i vores netværk af computere? Det mente mange af de 400 talere på konferencen Cyberweek i Israel.

Hackere, IT-sikkerhedsfolk, spioner, politifolk, militær, embedsmænd, politikere og sågar Israels premierminister var samlet i fem dage for at diskutere cybersikkerhed.

Der var foredrag fra morgen til aften, lige fra skåltaler til tankevækkende debatter og langhårede akademiske foredrag om dybe teknologier som blockchain, kunstig intelligens og kvantecomputere.

Og så var der white hat hackernes helt egen fest I festen, hvor de hyggede sig med at udveksle tips og tricks.

Techtopia var med og i den første rapport fra cyber-skyttegraven, får vi en overordnet analyse lavet af en dansk sikkerhedspolitisk ekspert, som lyttede med på de 400 talere.

Medvirkende:
Flemming Splidsboel Hansen, seniorforsker, DIIS

Link:
Cyberweek 

Tilmeld dig Techtopia

I nyhedsbrevet får du bl.a. artikler og historier om de emner vi beskæftiger os med i podcasten.
  • Artikler
  • Historier
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Læs mere

Videndeling

Diskutér i TechTopia Backstage på Facebook

Techtopia Backstage er dit digitale stamværtshus, hvor du mødes med dine venner og udveksler røverhistorier fra teknologiens verden. Her følger vi op på temaerne fra Techtopia, deler links, går i dybden, diskuterer.

Gå til Facebook