08.07.2019
3 min læsetid

Techtopia 113: Hvordan sikrer vi hospitaler mod computervirus?

Hospitalsudstyr kan også få virus, og her hjælper antibiotika ikke. Hacking af sundshedsteknologi - også den i vores krop - var et tema på Cyberweek.

Henrik Føhns

af Henrik Føhns

Hospitalsudstyr kan også få virus, og her hjælper antibiotika ikke. Hacking af sundshedsteknologi - også den i vores krop - var et tema på Cyberweek.

Den amerikanske sikkerhedsekspert Beau Woods var ansat på et hospital og fik sin ilddåb, da udstyret på en operationsstue fik virus. Ikke fra en patient, men fra en ondsindet hacker udefra. Hør hans råd og erfaringer.

Mere og mere af vores hverdagsteknologi bliver forbundet via internet of things (IoT), og det gør os ekstra sårbare overfor hacking og virus. Det var et af temaerne på cybersecuritykonferencen Cyberweek i Israel.

På Cyberweek finder vi også hackernes Roskilde Festival kendt som BSidesTLV. Den fortæller whitehat hacker Lone Juul Dransfeldt Christensen om.

Medvirkende:
Lone Juul Dransfeldt Christensen, IT-sikkerhedsekspert, B&O
Beau Wood, IT-sikkerhedsekspert, the Atlantic Council og I'm the Cavalry

Links:
Cyberweek 
BSidesTLV 
I am the Cavalry 

Tilmeld dig Techtopia

I nyhedsbrevet får du bl.a. artikler og historier om de emner vi beskæftiger os med i podcasten.
  • Artikler
  • Historier
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Læs mere

Videndeling

Diskutér i TechTopia Backstage på Facebook

Techtopia Backstage er dit digitale stamværtshus, hvor du mødes med dine venner og udveksler røverhistorier fra teknologiens verden. Her følger vi op på temaerne fra Techtopia, deler links, går i dybden, diskuterer.

Gå til Facebook