30.09.2019
3 min læsetid

Techtopia 125: Velkommen til det automatiserede arbejdsmarked

Dommedagsbasunerne har de sidste fire år spillet massive fanfarer over vores jobmarked. Men kommer robotterne virkelig og tager alle vores jobs?

Henrik Føhns

af Henrik Føhns

Dommedagsbasunerne har de sidste fire år spillet massive fanfarer over vores jobmarked. Men kommer robotterne virkelig og tager alle vores jobs?

Teknologien kan ikke forandre samfundet alene. Økonomi, love og hensynet til social stabilitet har siden oldtiden spillet en væsentlig rolle og sågar bremset ny teknologi i fremdrift.

Derfor skal vi være forberedt på, hvad robotter og AI kan komme til at betyde for jobs, samfundsmodeller, uddannelse og ledelse. Det kigger rapporten "The Future of Work" på.

Den er lavet af Innovation Centre Denmark i Silicon Valley, der på godt og ondt er et laboratorium for et samfund, som i ekstrem grad styres af teknologiens muligheder og faldgruber.

Medvirkende:
Anders Christiansen, senior konsulent, ICDK

Link:
The Future of Work 

Tilmeld dig Techtopia

I nyhedsbrevet får du bl.a. artikler og historier om de emner vi beskæftiger os med i podcasten.
  • Artikler
  • Historier
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Læs mere

Videndeling

Diskutér i TechTopia Backstage på Facebook

Techtopia Backstage er dit digitale stamværtshus, hvor du mødes med dine venner og udveksler røverhistorier fra teknologiens verden. Her følger vi op på temaerne fra Techtopia, deler links, går i dybden, diskuterer.

Gå til Facebook