09.10.2017
27 min læsetid

Techtopia #21: Kan virtual reality skabe bedre forretning

VR giver bedre uddannede medarbejdere og rummer potentiale til besparelser og dermed bedre forretning. Siemens Wind Power viser vejen på konferencen Technomania.

Henrik Føhns

af Henrik Føhns

Shownotes

VR giver bedre uddannede medarbejdere og rummer potentiale til besparelser og dermed bedre forretning. Siemens Wind Power viser vejen på konferencen Technomania. 

Techtopia har været på Danmarks største industrimesse - HI Messen i Messecenter Herning og på messen i messen Technomania, hvor det vrimlede med robotter, kunstig intelligens og smart automatik. 

På Technomania svælgede vi  i det digitale rum, hvor vores krop normalt ikke kommer med ind. Men det gjorde den hos designeren Martine Jarlgaard, så Techtopias vært kunne checke, om han er dum i nakken? Det skete i Martine Jarlgaards projekt Meet Yourself lavet med Microsofts Mixed Reality. 

Bagefter talte han med Siemens Wind University om e-læring i virtual reality, der både er mere effektiv og billigere end traditionel efteruddannelse af medarbejdere. 

Medvirkende

Martine Jarlgaard, designer

Peter Manniche Riber, Siemens

Kristian Emil Andreasen, Kanda

Links

Technomania https://universe.ida.dk/technomania/program/

Martine Jarlgaard http://martinejarlgaard.com/Home

Meet Yourself http://www.meetyourself.io

Siemens https://www.siemens.com/global/en/home/markets/wind.html

Kanda https://www.kanda.dk/

Tilmeld dig Techtopia

I nyhedsbrevet får du bl.a. artikler og historier om de emner vi beskæftiger os med i podcasten.
  • Artikler
  • Historier
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Læs mere

Videndeling

Diskutér i TechTopia Backstage på Facebook

Techtopia Backstage er dit digitale stamværtshus, hvor du mødes med dine venner og udveksler røverhistorier fra teknologiens verden. Her følger vi op på temaerne fra Techtopia, deler links, går i dybden, diskuterer.

Gå til Facebook