01.01.2018
38 min læsetid

Techtopia #33: Farvel til 2017 goddag til 2018

Hackere og ransomware, selvkørende biler blev i garagen, bitcoin gik gennem loftet, kunstig intelligens overalt - vi kigger tilbage på 2017 og frem på 2018.

Henrik Føhns

af Henrik Føhns

Shownotes

Hackere og ransomware, selvkørende biler blev i garagen, bitcoin gik gennem loftet, kunstig intelligens overalt - vi kigger tilbage på 2017 og frem på 2018.

Techtopias vært Henrik Føhns har inviteret sin kollega chefkonsulent Rolf Ask Clausen i studiet. Han er teknologisk talsmand for Ingeniørforeningen, IDA og sammen analyserer de fire af årets hotte emner fra teknologiens verden.

Vi fik dansk lovgivning for testkørsel af selvkørende biler, men de står stadig garagen. Kommer de ud at køre i 2018?

Kunstig intelligens er blevet en del af vores hverdag, men Deep Minds Alpha Go Zero har slet ikke brug for mennesker mere, når den skal lære nye spil.

Bitcoins værdi gik gennem loftet. Er det en boble eller et helt nyt paradigme for internet of things, som er i færd med at finde sit naturlige leje i markedet?

WannaCry og NotPetya ransomware lagde både britiske hospitaler og Maersk ned og kostede milliarder af kroner. Og det bliver kun værre i 2018.

Nb. Vi beklager forringet lydkvalitet i denne podcast. Godt nytår.

Medvirkende:
Rolf Ask Clausen, chefkonsulent og teknologisk talsmand, Ingeniørforeningen, IDA

Tilmeld dig Techtopia

I nyhedsbrevet får du bl.a. artikler og historier om de emner vi beskæftiger os med i podcasten.
  • Artikler
  • Historier
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Læs mere

Videndeling

Diskutér i TechTopia Backstage på Facebook

Techtopia Backstage er dit digitale stamværtshus, hvor du mødes med dine venner og udveksler røverhistorier fra teknologiens verden. Her følger vi op på temaerne fra Techtopia, deler links, går i dybden, diskuterer.

Gå til Facebook