28.01.2019
3 min læsetid

Techtopia 89: Facebook direktør indrømmer fejl

"Vi har begået fejl, som vi vil rette op på for at genvinde folks tillid". Sådan lød ordene fra Facebooks COO Sheryl Sandberg, da hun talte for ca. 1.000 gæster på den eksklusive tyske konference DLD.

Henrik Føhns

af Henrik Føhns

Sandbergs første offentlige tale ovenpå møgåret 2018 bød på undskyldninger og bud på, hvordan platformen vil bekæmpe fake news og hate speech og tage ordentlig vare på brugernes data. Men hun anerkendte også, at man kan stille spørgsmålstegn ved Facebooks forretningsmodel.

Techtopia bringer et uddrag af talen. Men var det en tale, som kunne berolige aktiemarked, myndigheder, politikere og brugere? Det spørger vi den amerikanske journalist David Kirkpatrick om. Han er forfatter til bogen "The Facebook Effect" og følger firmaet tæt. Han lod sig ikke overbevise af talen, og han ser flere problemer i horisonten for Facebook.

Medvirkende:
Sheryl Sandberg, COO, Facebook
David Kirkpatrick, CEO, Techonomy

Links:
Hele Sheryl Sandbergs tale på DLD 
Techonomy 

Næste episode af Techtopia kommer d. 4. februar.

Mere om Techtopia

Tilmeld dig Techtopia

I nyhedsbrevet får du bl.a. artikler og historier om de emner vi beskæftiger os med i podcasten.
  • Artikler
  • Historier
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Læs mere

Videndeling

Diskutér i TechTopia Backstage på Facebook

Techtopia Backstage er dit digitale stamværtshus, hvor du mødes med dine venner og udveksler røverhistorier fra teknologiens verden. Her følger vi op på temaerne fra Techtopia, deler links, går i dybden, diskuterer.

Gå til Facebook