29.12.2020
2 min læsetid

5 mest populære webinarer fra 2020

Det var en amerikansk stjerneprofessor og opskriften på en velsmurt hjerne, der hittede hos IDAs medlemmer, som i 2020 kunne vælge mellem mere end 550 webinarer.

Morten Scriver Andersen

af Morten Scriver Andersen

Samtalen mellem Margrethe Vestager og den amerikanske stjerneprofessor Shoshana Zuboff var årets mest sete webinar.

Selvom vi i IDA har lavet webinarer i mange år, så tidoblede vi antallet i 2020, så vi alt udkom med 550 webinarer.

Hvis vi selv skal sige det, er vi også blevet bedre til det. Vi har fået nyt studie, kvaliteten er hævet og vi kan godt love, at 2021 også kommer til at byde på mange digitale oplevelser i IDA.

Her har vi samlet en håndfuld af de mest populære webinarer i det forgangne år. De spænder vidt. Fra en dyb samtale, om hvordan vi sikrer den digitale udvikling i Europa over en lektion i antiinflammatorisk kost, til hvordan du holder energien oppe under coronapandemiens åg.

God fornøjelse.

1. Shoshana Zuboff meets Margrethe Vestager: A conversation about a future digital Europe

Coronakrisen har vist os, at digitale rettigheder og kontrol af tech-monopoler er vigtigere end nogensinde, mener Margrethe Vestager. I denne IDA-debat møder hun for første gang den amerikanske stjerneprofessor Shoshana Zuboff til en snak om Europas digitale fremtid.

Se webinar

2. Velsmurt hjerne

Det er ikke naturbestemt at være træt, når du vågner, humørsyg sidst på eftermiddagen, sliksyg i aftentimerne eller udbrændt længe før sengetid. Men hvis dine kostvaner og din øvrige livsstil bringer kropskemien i ubalance, så er det akkurat, hvad der sker. Få en let indførsel i antiinflammatorisk kost med livsstilsvejleder Martin Kreutzer, som giver konkrete tips og tricks.

Se webinar

3. Skriv klart og effektivt

Det er ikke nok at være fagligt dygtig. Man skal også kunne formidle sin viden for at lykkes som højtuddannet medarbejder. På dette webinar får du tips og tricks fra ekspert i kommunikation, Anne Katrine Lund, som også fortæller om de fælder, du skal undgå for at lykkes bedre og hurtigere med skriftlig kommunikation.

Se webinar

4. Samarbejde med headhunter – er det noget for dig?

De færreste ved, at man også som arbejdstager kan have gavn af at samarbejde med en headhunter. Hør headhunter Claus Grotrian fortælle, om hvordan en headhunter arbejder og hvordan du finder en headhunter, som du kan samarbejde med i din jagt på dit næste job.

Se webinar

5. Coronatræt: Sådan får du energien og glæden tilbage

Alt tyder på, at vi skal leve under påvirkning af corona et godt stykke tid endnu, og det kan for mange være svært at holde gejsten. På dette webinar giver Ebbe Lavendt og Bo Krüger et indblik i den psykologiske forskning om, hvordan coronakrisen kan føre til stress, udmattelse og tristhed. Men vigtigst af alt får evidensbaserede redskaber til at løfte dig selv op af den svære situation.

Se webinar

Bonus: En samtale med Edward Snowden om overvågning og kunstig intelligens

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Vær opmærksom på, det ikke er tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

I samarbejde med CPH:Dox arrangerede IDA en samtale med Edward Snowden, som er set af mere end 100.000 mennesker.

Hvad betyder kunstig intelligens for den gennemgribende overvågning, vi oplever i disse år? Det taler DR's tech-korrespondent Henrik Moltke om med den berømte whistleblower Edward Snowden om på en direkte forbindelse fra hans eksil i Rusland. Samtalen foregik under CPH:DOX i forbindelse med filmen iHuman og var arrangeret i samarbejde med IDA.

Se samtalen med Edward Snowden