I år sætter vi perspektiv på virus og vacciner, så vi kan blive bedre til at forstå og håndtere epidemier i fremtiden. Få et eksklusivt indblik i den sidste nye viden og forskning, når IDA inviterer dig ind bag facaderne til de førende eksperter.

Events

Se og tilmeld dig gratis alle online-events til Exploring Bioscience

Her på siden har vi samlet alle de webinarer og online-events, du kan tilmelde dig til den digitale festival. Du tilmelder dig enkeltvis de webinarer, som du ønsker at deltage i.

Tilmeld dig her

Kom helt tæt på eksperterne

På Exploring Bioscience - Digital Festival sætter vi i år 'vira' under lup. Festivalen strækker sig over fire dage fra mandag den 26. oktober til torsdag den 29. oktober. Her kan du deltage i en lang række webinarer og online-events, som giver dig den sidste nye viden om forskningen inden for udvikling af vacciner, mutation, immunrepons, behandling og meget mere. 

Kom helt ind bag murerne til de eksperter, som sidder og forsker eller arbejder med vira. Hør deres spændende resultater, tanker og fremtidsperspektiver, og stil de faglige spørgsmål, som du mangler at få svar på.

På festivalen forsøger vi blandt andet at finde svar på:

  • Hvilke egenskaber ved virus gør det i stand til at springe fra dyr til mennesker?
  • Hvad sker der i processen i udviklingen af vacciner?
  • Kan vacciner udviklet til gamle sygdomme hjælpe med at kurere nye?
  • Hvorfor reagerer vi forskelligt på vira?
  • Kan vi kortlægge superspredernes indflydelse, og strategisk bruge det til at begrænse epidemien?
  • Hvordan aktiveres immunsystemet under virusinfektion og hvordan bidrager dette til bekæmpelse af infektion såvel som udvikling af sygdom?
  • Hvordan er viraene forskellige, hvorfor er nogle dødbringende og andre ikke?
  • Og meget mere…

Programmet er under udvikling, så hold øje med sitet her, så du kan tilmelde dig de digitale indlæg, som du interesserer dig for.

Vil du vide mere?

Billede af Anne Dalgaard

Anne Dalgaard

Netværkskordinator