Om festivalen

På Exploring Bioscience - Digital Festival sætter vi i år vira under lup. Festivalen strækker sig over fire dage fra mandag den 26. oktober til torsdag den 29. oktober.

Så er vi snart klar med Exploring Bioscience 2020. I år går Exploring Bioscience digitalt og du kan godt glæde dig. Festivalen strækker sig over fire dage fra mandag den 26. oktober til torsdag den 29. oktober.

Her kan du deltage i en perlerække af online-events og webinarer, som tager dig med på en rejse rundt om vira. Vi vil samle de førende eksperter på området, som kan gøre os klogere på udvikling af vacciner, mutationer, immunrepons, behandling og meget mere.

Kom helt ind bag murerne til de eksperter, som sidder og forsker eller arbejder med vira. Hør deres spændende resultater, tanker og fremtidsperspektiver, og stil de spørgsmål, som du mangler at få svar på. Vi stiller spørgsmålet: Hvad ved vi i dag, og hvordan bliver vi bedre til at forstå og håndtere epidemier i fremtiden?

Tilmeld dig webinarer

Til Exploring Bioscience vil alle events blive afholdt digitalt.

Få overblik over alle de events, der kommer til at løbe af stablen til Exploring Bioscience.

Få overblik og tilmeld dig webinarer.

På festivalen forsøger vi blandt andet at finde svar på:

  • Hvilke egenskaber ved virus gør det i stand til at springe fra dyr til mennesker?
  • Hvordan udvikler vi en effektiv vaccine på rekordtid?
  • Hænger menneskets påvirkning af naturen, klimaforandringer og biodiversitetskrise sammen med det stigende antal af sygdomme?
  • Kan vacciner udviklet til gamle sygdomme hjælpe med at kurere nye?
  • Hvorfor reagerer vi forskelligt på vira?
  • Kan vi kortlægge superspredernes indflydelse, og strategisk bruge det til at begrænse epidemien?
  • Hvordan aktiveres immunsystemet under virusinfektion og hvordan bidrager dette til bekæmpelse af infektion såvel som udvikling af sygdom?
  • Hvordan er viraene forskellige, hvorfor er nogle dødbringende og andre ikke?
  • Og meget mere…

Programmet er under udvikling, så hold øje med sitet her, så du kan tilmelde dig de digitale indlæg, som du interesserer dig for.

Læs mere

Faglig netværk

IDA Bioscience

Hos IDA Bioscience får du mulighed for at deltage i gå-hjem-møder og konferencer, som berører biologi, bioteknologi og naturvidenskab.

Bliv en del af IDA Bioscience