Tilmeldinger strømmer til Exploring Bioscience

IDAs nye digitale festival, Exploring Bioscience, har allerede fået 1.500 tilmeldinger. Festivalen har blandt andre Kåre Mølbak på plakaten og kredser om den nyeste forskning inden for virus og vacciner.

Morten Scriver Andersen

af Morten Scriver Andersen

2020 blev ikke de traditionelle konferencers år, men meget tyder på, at IDAs nye digitale festival Exploring Bioscience har fundet det helt rigtige format.

Der er i dag forhåndsreserveret 1.500 digitale pladser til en af de 12 talks, som i lyset af Covid-19-pandemien alle kredser om nogle af tidens vigtigste emner, virus og vacciner.

I løbet af de fire dage, Exploring Bioscience kører - 26. til 29. oktober - vil landets fremmeste eksperter og formidlere lukke deltagerne ind i hver deres hjørne af virusforskningen.

“Vi er virkelig glade for de mange forhåndstilmeldinger, for det viser jo, at vi har ramt et interessant emne og ditto folk til at fortælle om det. Og så gør det digitale format jo bare, at vi kan lukke mange flere ind, end vi har været vant til med fysiske konferencer, og så tilmed på en fuldt forsvarlig måde,” siger Lene Christensen, der er direktør for teknologi, netværk og kompetence i IDA.

Feltet af oplægsholdere spænder bredt fra Statens Serum Instituts Kåre Mølbak til videnskabsjournalist Lone Frank. Vi kommer omkring nye vacciner, superspræder-fænoment, et brasiliansk perspektik og hvad der sker når forskning går viralt.

Læs mere

Fagligt netværk

IDA Bioscience

Hos IDA Bioscience får du mulighed for at deltage i gå-hjem-møder og konferencer, som berører biologi, bioteknologi og naturvidenskab.

Bliv en del af IDA Bioscience