Arrangører 2019

Her kan du se, hvem der har været med til at arrangere Industri 4.0 tilbage i januar 2019.

IDA Mechanical er et fagligt netværk med maskiningeniøren i centrum. Netværket er for alle med interesse i maskiner, mekanik, materialer, konstruktion og produktudvikling, energi-, proces- og produktionsteknologi, industri 4.0 og digitalisering.

Læs mere om IDA Mechanical.

IDA Arbejdsmiljø

I IDA Arbejdsmiljø arbejder vi for en forbedring af arbejdsmiljøet ved at samle og viderebringe erfaringer og forskningsresultater.

Læs mere om IDA Arbejdsmiljø.

IDA Automation

IDA Automation er et fagligt netværk, som er drevet af en nysgerrighed og et ønske om at vedligeholde vores kompetencer.

Læs mere om IDA Automation.

IDA E

IDA E er et landsdækkende netværk, der arbejder bredt med alle elektrotekniske, elektroniske, elektrofysiske og kernetekniske emner.

Læs mere om IDA E.

IDA Fremtidsteknologi

Interesserer du dig for machine learning, blockchain, kunstig intelligens, robotter, selvkørende biler, kvantecomputere, smarte energisystemer?

Læs mere om IDA Fremtidsteknologi.

IDA IT

Vi er et fagligt fællesskab, som er drevet af en nysgerrighed og et ønske om at styrke vores kompetencer. Vi arrangerer møder og kurser, hvor vi dykker ned i højaktuelle emner inden for it-området.

Læs mere om IDA IT.

IDA Operations Management

Vi er et fagligt fællesskab, der brænder for Operations Management. Vi arrangerer møder og kurser, hvor vi dykker ned i de forskellige discipliner og emner inden for feltet.

Læs mere om IDA Operations Management.

IDA Proces

Vi er et fagligt netværk, som formidler information og inspiration om processer, der er vigtige for, at du kan fungere i jobbet og privatlivet.

Læs mere om IDA Proces.

IDA Teknologivurdering

Vi er et socialt og tværfagligt netværk, der brænder for den teknologiske udvikling og den indflydelse, den har på den enkelte og samfundet.

Læs mere om IDA Teknologivurdering.

Læs mere

Tilmeld dig

Industri 4.0 2020

Den 30. januar 2020 afholder vi Industri 4.0 endnu en gang. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og tilmeld dig. Sidste gang blev konferencen udsolgt, og vi havde en lang venteliste.

Tilmeld dig nu