Dreams and details: Genopfind din virksomhed og dit lederskab

Mikael Trolle tager os igennem oplægget om, hvordan god ledelse altid har været en væsentlig årsag til, at nogle virksomheder leverer enestående resultater, mens andre ikke gør.

Mikael Trolle er tidligere direktør i Volleyball Danmark og nu CEO for konsulentvirksomheden Dreams and Details Academy.

Men succes i morgendagens virkelighed kræver nye ledelsesprincipper. Ikke mindst på grund af hastigheden af innovation i den digitale verden, samfunds- og forretningsmæssige forhold, der ændres hurtigere end nogensinde før.

En succesfuld leder skal være i stand til at håndtere konstant forandring og trives med et element af usikkerhed og uforudsigelighed. Det kræver klarhed med hensyn til strategisk retning og tillid til menneskers evne til selv at finde den bedste løsning – samt modet til at give slip på kontrol og frigøre potentialet i organisationen.
 
I den digitale fremtid er der brug et anderledes lederskab. Et lederskab, der er villig til at gøre op med detaljerede planer og performance management – en forældet praksis, hvor ledelse i høj grad var fokuseret på at få mennesker til at gentage opgaver til perfektion for at maksimere effektiviteten. Konstant fornyelse er nødvendig for at forblive relevante og forsætte med at vinde i markedet.
 
Mikael Trolle underviser på toplederuddannelsen High Performance Leadership samt er tilknyttet Københavns Universitet som gæsteforelæser og censor. Mikael har arbejdet med flere danske og internationale virksomheder og organisationer, blandt andet Novo Nordisk, Danmarks Radio, Det Kongelige Teater og Dansk Standard.
 
I 2017 skrev han sammen med Jim Hagemann Snabe ledelsesbogen ”Dreams and Details”. Bogen, der handler om at genopfinde sin virksomked og sit lederskab fra en styrkeposition, har høstet stor anerkendelse, og blev af Lederne i 2017 kåret til årets ledelsesbog i Danmark.

Læs mere

Tilmeld dig

Industri 4.0 2020

Den 30. januar 2020 afholder vi Industri 4.0 endnu en gang. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og tilmeld dig. Sidste gang blev konferencen udsolgt, og vi havde en lang venteliste.

Tilmeld dig nu