Temaer 2019

Produktionsindustrien og dens leverandører bygger nu værktøjer og teknologier til den såkaldte ”fjerde industrielle revolution”, som vil rulle ind over os i de nærmeste år. Læs om de temaer, som konferencen var opdelt i.

I kølvandet vil meget ændre sig; logistik, størrelser og placering af produktionsenheder, hvordan processer lægges til rette, seriestørrelser osv. Det er emnet for konferencen Industri 4.0 – Fremtidens intelligente industri.

Bildele som håndteres af robotter på en bilfabrik.

Konferencens fem temaer

Mennesker og kompetencer: Den hurtige transformation af industrien vil stille krav til os alle i vores roller, som teknologer, ingeniører, ledere og som borgere i fremtidens samfund.

Fremtidens produktion: Udviklingen i teknologiske drivere som kunstig intelligens, 3D-printere, mindre, kraftigere og billigere sensorer, Big Data og ”machine learning” sætter kendte produktionsformer under pres, men skaber en uendelig række af nye muligheder.

Forretningsinnovation: Fleksibilitet og individualiseret produktion og logistik bliver en betingelse for fremtidens virksomheder. Men adgangen til at skabe noget nyt og komme på markedet har aldrig været lettere.

Industrielle processer: Forandring i produktionsprocesserne sker gennem udviklingen af intelligente og automatiserede processer, hvor sensorer og algoritmer kan monitorere produktionen og forbedre kundeoplevelsen.

Cybersikkerhed: Sammen med den fjerde industrielle revolution og den stigende digitalisering følger både nye muligheder og nye udfordringer. Hacking, cyberkriminalitet og sikkerhedsbrud bliver en øget trussel mod produktionen, og vi skal være på forkant.

Vil du gerne have mere info om det fulde program? Så kan du finde mere information om, hvordan programmet var sammensat her. 

Læs mere

Tilmeld dig

Industri 4.0 2020

Den 30. januar 2020 afholder vi Industri 4.0 endnu en gang. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og tilmeld dig. Sidste gang blev konferencen udsolgt, og vi havde en lang venteliste.

Tilmeld dig nu