Udstillere

Her kan du læse om dem der var udstillere til Industri 4.0, som blev afholdt tilbage i januar 2019.

Universal Robots blev stiftet i 2005 af bl.a. virksomhedens CTO og vinder af Engelberger-prisen 2018, Esben Østergaard. Visionen var at gøre robotteknologi tilgængelig for alle ved at udvikle små, brugervenlige, rimeligt prissatte og fleksible industrirobotter, der er sikre at arbejde med. Siden den første samarbejdende robot (cobot) blev lanceret i 2008, har virksomheden oplevet en kraftig vækst med den brugervenlige cobot, der nu sælges over hele verden.

Gå til Universal Robots website.

Data Intelligence har mange års erfaring med udvikling af industrielle løsninger inden for embedded hardware- og software. På baggrund af vores erfaring har vi udviklet en unik IIoT-løsning til opsamling af data – DIAP. I modsætning til andre produkter på markedet, er DIAP en komplet løsning, som omfatter både hardware, software og lagring af data i skyen. DIAP kan opsamle, analysere og visualisere data fra alle typer af produktionsudstyr – fra PLC’er og sensorer til industrielle robotter.
Data Intelligence er en del af Eltronic Group – en ingeniørvirksomhed, som er specialiseret i optimering af industrielle processer inden for bl.a. fremstillingsindustrien, marine- og vindindustrien.

Gå til Data Intelligences website.

Fra højteknologiske IT og PLC kompetencer... til bygning af el-styringer samt reparation og service – Contech Automatic Aps kan levere det hele!
Siden etableringen i 1988 har Contech beskæftiget sig med automatiske styringer og maskiner. Gennem årene har Contech serviceret vandværker, renseanlæg, varmeværker og industri i en skøn harmoni, hvor kvaliteten altid har været i højsædet. Vore medarbejdere har stor erfaring med optimering, ombygning, reparation og akut afhjælpning af driftsfejl på diverse maskiner og produktionsanlæg. Vi projekterer, udvikler og fremstiller automationsløsninger til alle tænkelige formål, både som OEM leverandør, hovedentreprenør eller underleverandør. Vi medvirker ved opstart af produktionsanlæg i både ind- og udland.

Besøg Contech's website.

Trimatic Automation A/S er et dansk firma med mere end 15 års erfaring indenfor automationsløsninger og elektrisk konstruktion til industrien.

En af vores absolutte spidskompetencer, er vores specialviden om automation og elektriske installationer. Vi laver den elektriske styring og sikrer dataindsamlingen – og vi skræddersyr løsninger og udstyr, så det målrettes præcist til den opgave og det behov, vores kunder står med.

Besøg Trimatic Automation's website

Damvig A/S er en af Nordeuropas mest erfarne virksomheder indenfor 3D-print og vi ved således alt hvad der er værd at vide om teknologien og mulighederne med denne.
Vi har 3D-printet siden 1995 og gør det for et bredt udvalg af virksomheder, herunder mange af Danmarks allerstørste.
3D-print er med til at forbedre virksomhedernes konkurrenceevne i en verden i konstant forandring.

Besøg Damvig.dk.

B&R Danmark er et datterselskab af B&R Industrial Automation, som er en innovativ automationsvirksomhed med hovedkontor i Østrig og kontorer i hele verden. Med mere end 3000 ansatte, og et salgs- og supportnetværk i mere end 70 lande, er B&R globalt blandt verdens største innovative virksomheder inden for automation og proceskontrol. Vores styrings-, servo- og robotløsninger, såvel som vores industri-PC’er og visualiseringssystemer, sætter nye standarder inden for industriel automation. Vi har i løbet af de seneste år oplevet kraftigt vækst. I 2017 blev B&R en selvstændig forretningsenhed i ABB Group.

Besøg B&R Automatic's website.

Beckhoff implementerer åbne automationssystemer baseret på PC Control teknologi. Produktudvalget omfatter Industri PC’er, I/O og Fieldbus Komponenter, Drive Teknologi og automationssoftware.
Produkterne kan benyttes som enkeltkomponenter eller integreres i kundetilpassede kontrolsystemer inden for alle industrier.
Beckhoff-filosofien står for universelle og åben kontrol- og automationsløsninger, der spænder fra CNC-kontrollerede værktøjsmaskiner til intelligent bygningsautomation.

Besøg Beckhoff.dk

Med mere end 90 års erfaring indenfor sensorteknologi er Balluff i dag en af de førende internationale producenter af automationsløsninger til industrielle applikationer. Balluff beskæftiger ca. 3000 mennesker i 61 lande. Produktionen foregår på 9 fabrikker, fordelt på alle kontinenter. Applikations specifikke løsninger udføres ved hjælp af et omfattede produktsortiment, som bl.a. omfatter: IO-link systemer, RFID systemer, Omfattede udvalg af sensorløsninger til objekt detektion, Sensorer til længde- og afstands-måling, tryksensorer, vision- og kamera løsninger, stort program af tilbehør, herunder kabler og strømforsyninger.

Besøg balluff.dk.

Læs mere

Tilmeld dig

Industri 4.0 2020

Den 30. januar 2020 afholder vi Industri 4.0 endnu en gang. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og tilmeld dig. Sidste gang blev konferencen udsolgt, og vi havde en lang venteliste.

Tilmeld dig nu