Forstår vi teknologien og bruger vi den korrekt?

Technomania præsenterer et levende oplæg med Brad Templeton, en af internettets virkelige pionerer, der har været aktiv i teknologisk udvikling siden 1979.

Anne-Cathrine Jensen

af Anne-Cathrine Jensen

Brad Templeton er co-founder af Singularity University - en skole dedikeret til forståelse og udnyttelse af accelererende teknologi, der kan ændre vores samfund på få år.

Populært har Brad i årevis været præsenteret som ”the guy that put the dot in dot.com” – hvilket ikke er helt forkert, da han før nærmest alle andre med at sætte sin softwarevirksomhed online. Han har været formand for organisationen Electronic Frontier Foundation, og har talt og arbejdet for bedre beskyttelse af ytringsfrihed, privatliv og borgerrettigheder online. Han har også lagt en betydelig indsats for noget så vigtigt som humor online.

Brad Templeton er co-founder af Singularity University - en skole dedikeret til forståelse og udnyttelse af accelererende teknologi, der kan ændre vores samfund på få år.

Brad har gæstet Danmark flere gange og er også blevet kendt som intet mindre end ”Verdens klogeste mand” i TV-programmet ”So ein ding” – hvor han blev brugt som ekspert på fremtidens teknologi.

Technomania 6.-7. oktober 2021

Technomania årets store teknologievent i MCH Messecenter Herning, hvor fremsynede virksomheder, state of the art teknologier, startups og et imponerende udvalg af foredragsholdere fra ind- og udland er samlet under ét tag. Det er gratis at deltage, men du skal registrere dig og downloade din billet til Hi-messen.

Få din billet til Hi-Messen her 

Glem hvad du tror, du ved om transport

Hvis du tror, at fremtidens transport er noget med biler, skibe, busser, tog og fly, alt sammen styret af mennesker, så er det tid at åbne øjnene, for området er ved at tage et stort spring.

Udvikling af fremtidens logistik og transport er blevet et gigantisk investeringsområde, drevet af store forbedringer i mulighederne for at gøre køretøjer selvkørende.

Hvor nogle udvikler leveringsrobotter til lastbiler, barsler andre med selvkørende biler til automatiseret transport. Men hvor langt er de, og hvordan vil det virke, når det sker?

Brad Templeton har - som konsulent for Googles projekt med selvkørende biler og som konsulent for en lang række virksomheder på kloden, som arbejder med at gøre trafik og transport automatisk – et unikt førstehåndsoverblik over det, der er på vej. Selvfølgelig selvkørende biler, men også selvkørende lastbiler, udbringsrobotter, droner og tilmed selvflyvende fly.