Til Technomania kan du vælge imellem ikke mindre end 32 nytænkende og inspirerende talks inden for bæredygtig industri, fremtidsteknologi, bæredygtig ledelse og startup.

Sponsoreret af MADE

Skarpe talks om bæredygtighed

På Tech Stage den 6. oktober kan du få et spændende indblik i danske virksomheders arbejde og erfaringer med bæredygtig produktion via forsyningskæder, modulært produktdesign og cirkulær økonomi. Få både forskningsbaserede introduktioner samt praktiske eksempler fra virksomheder Danfoss, Aalborg Portland, Novo Nordisk, Letbek og mange flere.

Tilmeld dig

Sponsoreret af DIRA

Robotter i dansk produktion nu og fremover

DIRA inspirerer i samarbejde med Fremstillingsindustrien - en del af DI - til, hvordan danske virksomheder kan anvende robotteknologi i produktionen. Kom forbi DIRAs robotscene på Technomania den 7. oktober og bliv klædt på til, hvordan du kan forbedre produktivitet, kvalitet og arbejdsmiljø i produktionen.

Tilmeld dig

Paneldebat

Hvordan får Danmark mest ud af Power-to-X?

Der ligger et stort potentiale for Danmark i at producere grønne brændstoffer som Power-to-X, der kan skabe et grundlag for flere arbejdspladser og mere eksport, men hvordan får vi det til at lykkes - og hvori ligger den danske styrkeposition? Det og meget mere, vil panelet vende i denne debat på Technomania

Tilmeld dig

Vil du vide mere?

Billede af Anne-Mette Hoff

Anne-Mette Hoff

Projektleder