07.10.2019
1 min læsetid

Technomania måtte skaffe flere pladser for at få alle ind

Der manglede ikke besøgende, da Technomania for 3. gang i streg fyldte hal F på hi-messen i Herning med teknologi, talks og iværksættere.

Ole Haun

af Ole Haun

Technomania

Udvikleren og futuristen Brad Templeton var en af Technomanias hovedtalere, og der måtte da også skaffes ekstra stole til de mange mennesker, der var kommet for at høre ham. Foto: Steffen Stamp.

Enhver udstillers våde drøm må være, at interessen for produktet er så stor, at det er svært at få plads til folk, endsige at få dem til at gå igen. Og begge scenarier var faktisk, hvad IDA oplevede i forbindelse med de faglige talks, som IDA havde på programmet ved dette års Technomania på hi-messen.

Til flere af oplæggene blev det nemlig nødvendigt at skaffe flere siddepladser. Et af de helt store trækplastre var bl.a. udvikleren og futuristen Brad Templeton, hvor det blev nødvendigt at hente ekstra stole ind for at få plads til alle interesserede. Og til en tech talk om exoskeletter, blev folk hængende længe efter, at seancen var slut for at få stillet nysgerrigheden.

”På forhånd vidste vi godt, at der var stor interesse for oplæggene. Inden vi åbnede Technomania om morgenen 2. oktober, var der omkring 1500 forhåndstilmeldinger til de faglige talks. Men i det hele taget er vi super glade for interessen for Technomania generelt. Kombinationen af de mange talks og spændende udstillere appellerede i høj grad til publikum,” siger en tilfreds Lene Christensen, der er direktør for Teknologi, Netværk og Kompetence i Ingeniørforeningen, IDA.

IDAs Technomania blev afviklet over to af hi-messens 3 åbningsdage, nemlig den 2. og 3. oktober.

Technomania 2019 i tal
  • 25.369 besøgte hi-messen
  • 2.561 lyttede til talks fra scenerne på Technomania
  • 19 startups præsenterede deres produkt
  • 33 udstillere viste deres teknologier frem

Brad Templeton: Turning Transportation Upside-Down

Märtha Rehnberg: Technological Intuition - unlock the promise of new technology

Thomas Terney: Kampen om fremtiden - forstå hvordan du bruger kunstig intelligens til at forbedre dit produkt og din forretning

Niels Jul Jacobsen, MIR: Skal robotten sige goddag når du møder den?

Erik Korsvik Østergaard, Bloch&Østergaard: Den moderne, digitale leder

Natasha Friis Saxberg: Digital transformation og ny vækst – med startups som vækstmotor

Se eller gense talks

Se eller gense udvalgte talks fra Technomania 2019, heriblandt Brad Templeton, Thomas Terney og Märtha Rehnberg.

Se talks

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev