Hi Tech & Industry Scandinavia

hi Tech & Industry Scandinavia er Skandinaviens største teknologi- og industrimesse. Mere end 700 udstillere udgør seks interessante delmesser, hvor teknologi møder muligheder, når hi-messen åbner dørene den 1.-3. oktober 2019.

På hi kan folk, der arbejder i eller med industrien, opleve 3 intense dage med seks delmesser og masser af spændende events krydrer dagene med internationale keynote-speakers, fremtidens løsninger, hands-on oplevelser og meget andet.

Med digitaliseringen vokser industriens berøringsflader og behov for vidensdeling med en hidtil uset hastighed, og på hi udgør industriens forgreninger seks interessante og fokuserede delmesser, hvor teknologi møder muligheder: Automation, Underleverandører, Værktøj & Produktionsudstyr, Logistik, Energi og Innovation.

Hvad kan du opleve?

  • WIND ENERGY DENMARK – konferencer og udstilling for vindmølleindustrien. Arrangeres i samarbejde med Vindmølleindustrien. (2.-3. oktober 2019)
  • International FOOD Contest - Udstillingen tiltrækker levnedsmiddelfolk fra hele verden. Arrangeres i samarbejde med Mejeriforeningen. (3.-5. oktober 2019)
  • TECHNOMANIA – med fokus på fremtidens teknologier og trends. Arrangeres i samarbejde med IDA, Ingeniørforeningen. (Den 4.-5. oktober 2019)

Derfor støtter vi Techtopia

Vores i forvejen tætte samarbejde med Ingeniørforeningen IDA i forbindelse med bl.a. udviklingen af hi teknologi- og industrimessen betyder, at det er helt naturligt at MCH støtter op om Techtopia.

Det er vort mål at give vores udstillere og besøgende endnu mere inspiration og viden om teknologiernes mange muligheder. Netop derfor gør Techtopia en aktiv forskel til fordel for både virksomheder, medarbejdere, brugere og samfundet i øvrigt.

 

Techtopias partnere

Podcasten Techtopia udgives af IDA i samarbejde med nedenstående partnere, der alle ønsker at udbrede kendskabet til ny teknologi til gavn for den danske befolkning.

Partnerne har ikke indflydelse på indholdet, der suverænt besluttes af Techtopia's  redaktion.

Partnere:

MCH Messecenter Herning

Index Award

Industriens Fond

Innovation Centre Denmark

IDA Forsikring

Mediepartner:

Mediehuset Ingeniøren

Tilmeld dig Techtopia

I nyhedsbrevet får du bl.a. artikler og historier om de emner vi beskæftiger os med i podcasten.
  • Artikler
  • Historier
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Læs mere

Videndeling

Diskutér i TechTopia Backstage på Facebook

Techtopia Backstage er dit digitale stamværtshus, hvor du mødes med dine venner og udveksler røverhistorier fra teknologiens verden. Her følger vi op på temaerne fra Techtopia, deler links, går i dybden, diskuterer.

Gå til Facebook