INDEX: Award

INDEX: Design to Improve Life er en dansk NGO, hvis formål er at inspirere, uddanne og engagere personer og virksomheder på globalt plan i at designe bæredygtige løsninger som svar på globale udfordringer.

INDEX Logo WHITE

VERDENS STØRSTE DESIGNPRIS: INDEX: uddeler hvert andet år verdens største designpris for bæredygtigt og livsforbedrende design - INDEX: Award – til 5 vindere indenfor kategorierne Body, Home, Work, Play & Learning og Community og til en samlet værdi af 500.000 euro.

INDEX: blev etableret i 2002, og den første INDEX: Award blev uddelt i 2005. Alle kan nominere til INDEX: Award, og siden prisen første gang blev uddelt, er der indkommet mere end 8000 nomineringer til prisen.

BÆREDYGTIGHED: INDEX: Award tager afsæt i FN's 17 bæredygtige udviklingsmål (SDG) og gives til personer og/eller virksomheder for deres unikke designs, services og produkter, som har det grundlæggende formål at forbedre menneskers liv.

UDDANNELSE: Udover INDEX: Award er vi ansvarlige for omfattende uddannelsesprogrammer i ind- og udland, hvor vi sammen med vores partnere uddanner børn og unge, akademikere, politikere, virksomheder og entreprenører i design thinking metoder med fokus på bæredygtighed og design to improve life.

VENTURE FOND: I marts 2019 lancerede vi desuden en venture kapitalfond, med det formål sammen med førende, internationale investorer at investere ind i pipeline til INDEX: Award. Fonden er startet for, at finalisternes banebrydende idéer og løsninger når deres fulde potentiale, og dermed kan være med til at sikre en mere bæredygtig verden.

INDEX: Award 2019 uddeles 6. september 2019.

Læs mere om INDEX: www.designtoimprovelife.dk

DERFOR TECHTOPIA: INDEX: Design to Improve Life vil på baggrund af den viden, vi har genereret gennem 17 års arbejde med bæredygtighed bidrage til Techtopia med de bedste eksempler på, gode inspirerende historier om, og de nyeste trends indenfor bæredygtigt og livsforbedrende design nationalt og internationalt. Og vi glæder os!

Techtopias partnere

Podcasten Techtopia udgives af IDA i samarbejde med nedenstående partnere, der alle ønsker at udbrede kendskabet til ny teknologi til gavn for den danske befolkning.

Partnerne har ikke indflydelse på indholdet, der suverænt besluttes af Techtopia's  redaktion.

Partnere:

Mediepartner:

  • Mediehuset Ingeniøren

Få mere info om alle partnere.

Tilmeld dig Techtopia

I nyhedsbrevet får du bl.a. artikler og historier om de emner vi beskæftiger os med i podcasten.
  • Artikler
  • Historier
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev

Læs mere

Videndeling

Diskutér i TechTopia Backstage på Facebook

Techtopia Backstage er dit digitale stamværtshus, hvor du mødes med dine venner og udveksler røverhistorier fra teknologiens verden. Her følger vi op på temaerne fra Techtopia, deler links, går i dybden, diskuterer.

Gå til Facebook