Techtopia #24: Spilder du din tid på sociale medier?

Få mere ud af den tid du spilder på sociale medier. Det er titlen på og løftet i en ny bog af Trine-Maria Kristensen, der vil have os til at reflektere over, hvad der suger energi og intet udbytte giver, og hvad der giver mening og gør os glade

Shownotes

Få mere ud af den tid du spilder på sociale medier. Det er titlen på og løftet i en ny bog af Trine-Maria Kristensen, der er en af de mest garvede rådgivere indenfor sociale medier, som Danmark har.

Hun vil have os til at reflektere over, hvad der suger energi og intet udbytte giver, og hvad der giver mening og gør os glade, når vi er på sociale medier. 

Hun analyserer sociale medier på en helt ny måde og tager os med gennem fem zoner på sociale medier, som hun knytter sammen med de klassiske personlighedstyper. 

På den måde skaber hun et nyt og frisk perspektiv på sociale medier, og hvordan man kan få mere ud af dem, alt efter hvem man er, og hvem ens “venner” på sociale medier er. 

Medvirkende:

Trine-Maria Kristensen; cand. scient. soc., rådgiver virksomheder og organisationer om strategisk brug af sociale medier.

Link:

Trine-Maria Kristensen http://trinemaria.dk/